CURS INTENSIV in limba romana organizat in weekend  sambata si duminica intre 9:30-18 de teorie si practica !

Specializare 180h !  Numarul de ore are rubrica separata pe diploma ! CEL MAI MIC PRET din ROMANIA !!

Avand in vedere ca : Cursul de Personal Trainer  include si pe cel de Fitness va recomandam inscrierea la cel de PERSONAL TRAINER intrucat castigurile ulterioare sunt de minim 2000eur.

Cel mai complet curs de instructor fitness din Romania 

Cursul este recomandat tuturor iubitorilor de fitness care doresc sa devina instructori de fitness ( lucru la aparate in sala de fitness).

Pentru a alege un curs adevarat si formatori buni  trebuie sa va uitati la numarul de ore care va fi scris pe diploma . Acesta este un curs adevarat .Asociatia Masterclass -peste 3000 absolventi !

DATE de Incepere :  

22-23 octombrie  2022  – ONLINE si fizic -Instructor culturism si fitness

5-6 noiembrie 2022 – ONLINE si fizic – Instructor culturism si fitness 

Modul 2 –  

Va recomandam cu caldura cursul de Personal Trainer Masterclass , curs in urma caruia venitul minim va fi de 2000eur/luna.

   Programa cursului:

 • Tipologii de clienti
 • Notiuni de anatomie si fiziologie
 • Notiuni de biomecanica
 • Notiuni de igiena si nutritie
 • Notiuni de Psihologie
 • Metode de comunicare cu factorii implicati
 • Incalzire, principii, tehnici si variante
 • Metode de antrenament bodybuilding
 • Metode de variatie
 • Tehnici de prim ajutor(Curs de prim ajutor)
 • Practica in fitness club ca si instructor fitness pentru aplicarea cunostintelor

Conditii de inscriere:

Minim studii liceale

Cui se adreseaza?

Programul se adreseaza persoanelor care doresc sa dobandeasca cunostinte si abilitati in vederea calificarii pentru ocupatia de Instructor Fitness.

Unde se desfasoara?

Cursurile se desfasoara in cadrul :

CENTRUL  MASTERCLASS  sos.MIHAI BRAVU  nr.174 Bl 229 sc B ap.33 sect 2 statie 104 si 311 Intersectie Mihai Bravu cu Vatra Luminoasa

(Metrou Piata Iancului)

Inscrierile pentru cursul de Instructor fitness se fac la Masterclass prin plata taxei de 1500ron si trimitere pe mail,

CONT Masterclass : la contact ! – dupa care se trimite un mail de confirmare cu nume si numar de telefon  la office@masterclass.ro 

Dosarul(de plastic) cu acte se aduce in prima zi de curs si trebuie sa contina:

– cerere de inscriere ( se completeaza in prima zi de curs )
– copie certificat nastere
– copie CI
– copie ultimul act de studiu
–  chitanta taxa in original pentru verificare

Dosarul se aduce in prima zi de curs sau se trimite pe mail ,impreuna cu dovada platii si actele.

Taxa de scolarizare 1500 RON se poate achita si in 2 rate:

 • – prima rata reprezinta taxa de inscriere 1000 de lei ce se plateste la inscriere
 • – rata 2 – 500 RON(se platesc inainte de prima zi de curs)

Taxa de examinare cu Comisia de la Ministerul Muncii  de 200ron se plateste in ziua examenului .

Cursul de predare intensiva se desfasoara in 1 weekend pentru Level 1, timp in care se insusesc toate informatiile si deprinderile motrice necesare practicarii acestei meserii.

 Cursurile se organizeaza cu incepere in luna : februarie ,martie, mai, iulie, septembrie.

Pentru sustinerea cursului este necesara inscrierea unui numar minim de 8 participanti.

Vodafone: +40.721.927.863
Cosomote: +40.767.301.607

E-Mail: office@masterclass.ro

              CUM  ALEGEM  CURSUL  PE CARE  IL  DORIM ?

1. TIPUL  CURSULUI

Depinde  de ceea ce doriti dvs. sa practicati mai departe si de ceea ce va place mai mult si ati facut pana acum . Exemplu: daca ati facut fitness (adica la aparate ) inseamna ca va trebui sa va orientati catre cursurile de instructor fitness si personal trainer .

Daca va place muzica , socializarea , oamenii ,lucrul pe muzica si va plictiseste antrenamentul de aparate , e clar ca trebuie sa alegeti cursul de instructor aerobic-fitness , adica lucrul cu grupul de participanti pe muzica .

Daca nu ati facut nimic pana in prezent , ar fi bine sa participati alaturi de noi la niste clase de aerobic sa vedeti daca va place ( sunteti invitatii nostrii la Coliseum Gym str. Ghe.Petrascu nr. 3B , cu telefon inainte la 0721927863 si va spuneti numele pentru inregistrare ca invitat) . Este posibil sa va placa anumite clase , mai dinamice sau mai lente . Exista 5 mari specializari in aerobic : step , pilates, combat , cycling , aqua .

Trebuie sa vedeti ce anume va place ! Intrucat in acest domeniu artistic este foarte greu sa te pregatesti daca …nu iti place . Iar placutul tine de experienta trecuta din viata dvs. , calitatile motrice prezente ( multi clienti care au venit initial pentru pilates ,au constatat ca le place mai mult dinamic ?! ca se simteau mai bine , ca venind au evoluat etc..)

2.DIMENSIUNEA CURSULUI 

Este bine sa alegeti un curs care cuprinde minim 300h la aerobic si 180h fitness intrucat intr-un timp scurt nu se pot forma calitatile motrice necesare predarii , astfel nu veti fi capabil sa va insusiti si nici sa va dezvoltati abilitatile de predare.

Intrebati ce numar de ore va fi scris pe diploma dvs. la sfarsit ? Aceasta face diferenta dintre un curs bun si unul de forma . In 10,20,30h nu ai cum sa inveti ; aceasta meserie necesita timp si informatii corecte pe care nu le au cei care nu au nici o pregatire de specialitate.

3.FORMATUL  CURSULUI 

Este foarte important CUM s-a creat acel curs , in urma carei pregatiri si a carei experiente .Respectiv MASTERCLASS a elaborat toate cursurile in urma colaborarii cu 5 scoli din Europa si America , a 2 ani de training cu renumiti Presenteri mondiali si o experienta de 18 ani in domeniul de aerobic-fitness. Nu aparuti peste noapte ,oportunisti(romani sau straini?!) care de fapt sunt interesati doar sa pacaleasca pe cei care sunt necunoscatori in domeniu.

     Nu optati pentru asa zisele oferte 2 in 1 , 3 in 1 , reduceri !!!  etc.. intrucat va veti face vant cu acea asa zisa diploma fara nici un fel de valabilitate ; un curs pentru a fi recunoscut in strainatate trebuie sa aiba minim 360h pentru aerobic si 180h pentru fitness . Cei care va propun oferte de fapt va pacalesc sa va ia banii , nu invatati nimic si nici diploma nu o veti putea folosi !!! Pentru ca daca ar sti cu adevarat ceva nu ar alege sa dea gratis  doar ca sa incaseze si ei ceva . Uitati-va la modul lor de predare si veti constata singuri diferenta .

.4.PREGATIREA  TRAINERILOR

Pentru a putea face o diferenta ,vizionati video de pe Youtube si site , dati cautare numele trainerilor ,si vedeti ce sunt capabili sa faca, priviti modul de predare .     Mondial , sistemul simetric bilateral este cotat TOPUL PREDARII in aerobic .Daca nu gasiti nimic despre ei , sau ceea ce gasiti este doar de reclama(forma)sau doar la sol de fraierit necunoscatorii, atunci aveti convingerea ca asa veti ajunge si dvs.Nimeni nu poate da mai mult decat are si nu poate fi mai mult decat este .

Cei care nu stiu sa predea asa nu pot fi condiderati prefesionisti in domeniu ci doar freestyleri (adica dupa ureche), chiar daca au participat la sute de conventii internationale , de fapt pregatirea lor se apropie de 0.

In lume exista presenteri care au profitat de situatii sau mutat in diverse tari ca sa nu mai plateasca organizatorii transportul , cu alte cuvinte sa fie mai ieftini pentru a putea fi invitati …si asftel sa dobindesca un CV care sa bata la ochi . Daca ii vom analiza ,vom constata cu usurinta ca le lipsesc cunostintele , ca nu au avut umilinta sa se duca sa invete !ci incerca sa-si impuna un stil personal de lucru care de fapt este depasit de 50ani si foarte freestylist. NU ai cum sa creezi cu adevarat decat dupe ce cunosti ceea ce exista pe piata !

Cei mai buni presenteri sunt aceea care stiu sa lucreze si cu incepatori , care sunt capabili sa-si adapteze stilul si metoda de predare la capacitatile lor , care stiu sa le dea cat pot ei sa duca .

Indiferent de cursul pe care il veti aborda , veti constata ca la MASTERCLASS veti invata sa fiti cu adevarat INSTRUCTORI : sa va creati singuri clasele , coregrafiile , sa stapaniti metodele de predare , sa cunoasteti cu adevarat cum stau lucrurile , cum se fac lucrurile si sa deveniti voi insiva cei care le creeaza .

5. CE  AU  CREAT PANA  IN PREZENT 

Va sfatuim sa va uitati la cei care au absolvit deja cursurile MASTERCLASS , sa vedeti cum lucreaza ! Sa vedeti modul de predare , coregrafiile pe care le creaza , cum s-au modificat dupa efectuarea cursurilor si cat de multumiti sunt de curs.

CAT SUNT DE APRECIATI  cei care au absolvit la MASTERCLASS !

Va asteptam cu drag sa alegeti sa fim IMPREUNA !

TOP INSTRUCTORII MASTERCLASS reprezinta unul din cele mai inalte standarde de calitate pentru cluburile la care activeaza. Peste Top Instructor este titlul de Presenter National , Presenter International si Master Trainer.

Pentru a fi un profesionist este necesar sa te pregatesti indrumat de profesionisti, ca sa poti afla toate secretele acestei meserii. Pentru a fi cat mai bun ai nevoie de informatii corecte, actualizate si antrenament profesionist.

Va invitam sa vizionati VIDEO  pe paginile site-ului si de pe pagina de facebook/masterclass si va veti convinge singuri referitor la ce inseamna profesionalism.

La cursurile Masterclass veti beneficia de ultimele noutati din domeniul aerobic si fitness cat si din activitatile conexe acestora. Staff-ul de Traineri Masterclass este format din Top Master Traineri Mondiali, ce au la activ peste 40 de cursuri de specializare in domeniu , fiecare.

Cursurile se pot fixa si in alte date decat cele specificate ca urmare a solicitarilor pentru un anumit curs .

CONTACT :

ASOCIATIA MASTERCLASS , CUI 24343308

mail:office@masterclass.ro    –  tel: 0721 927 863   sau  0767 301 607

Curs  AUTORIZAT de Ministerul Educatiei si Invatamantului, Ministerul Muncii si are recunoastere internationala.

CURS de 180h  de teorie si practica !

ATENTIE !  Numarul de ore are rubrica separata pe diploma !

Cel mai complet curs de instructor fitness din Romania 

Cursul este recomandat tuturor iubitorilor de fitness care doresc sa devina instructori de fitness ( lucru la aparate in sala de fitness).

Cursul are platforma E-learning si suport de curs Cunostinte la zi din domeniul fitness-ului.

Pentru a alege un curs adevarat si formatori buni  trebuie sa va uitati la numarul de ore care va fi scris pe diploma . Acesta este un curs adevarat .

DATE de Incepere :  

28 februarie-1 martie – Bucuresti

7-8 februarie – CLUJ (grupa formata)

Programa cursului:

 • Selectia si evaluarea participantilor
 • Tipologii de clienti
 • Notiuni de anatomie si fiziologie
 • Notiuni de biomecanica
 • Notiuni de igiena si nutritie
 • Notiuni de Psihologie
 • Metode de comunicare cu factorii implicati
 • Incalzire, principii, tehnici si variante
 • Metode de antrenament bodybuilding
 • Metode de variatie
 • Tehnici de prim ajutor(Curs de prim ajutor)
 • Practica in fitness club ca si instructor fitness pentru aplicarea cunostintelor

Conditii de inscriere:

Minim studii liceale cu/fara diploma de BAC.

Cui se adreseaza?

Programul se adreseaza persoanelor care doresc sa dobandeasca cunostinte si abilitati in vederea calificarii pentru ocupatia de Instructor Fitness.

Unde se desfasoara?

Cursurile se desfasoara in cadrul AKYMBO GYM ( fost NORDIC GYM ,str, Drumul intre vii nr. 3 ,linga Real Vitan )

Inscrierile pentru cursul de Instructor fitness se fac la Masterclass prin plata avansului de 300ron la Banca Raiffeisen ,

CONT Masterclass : RO 88 RZBR 0000 0600 1059 2858 Raiffeisen Bank cont in RON dupa care se trimite un mail de confirmare cu nume si numar de telefon  la office@masterclass.ro , telefon +40.721.927.863

Dosarul cu acte se aduce in prima zi de curs si trebuie sa contina:

– cerere de inscriere ( se completeaza in prima zi de curs )
– copie certificat nastere
– copie CI
– copie ultimul act de studiu
–  chitanta taxa in original pentru verificare

Dosarul se aduce in prima zi de curs,impreuna cu chitanta avansului si restul de plata.

Taxa de scolarizare 1400 RON se achita in 3 rate:

 • – prima rata reprezinta taxa de inscriere 300 de lei ce se plateste in avans
 • – rata 2 – 600 RON(se platesc in prima zi de curs)
 • -rata 3- 500RON ( la modul 2)

Cursul organizat la CLUJ sau alte orase costa 1500ron !

Taxa de examinare cu Comisia de la Ministerul Muncii  de 200ron se plateste in ziua examenului .

Cursul de predare intensiva se desfasoara in 2 weekend-uri obligatorii pe durata a doua luni, timp in care se insusesc toate informatiile si deprinderile motrice necesare practicarii acestei meserii.

Conditii de acces:

studii medii cu sau fara diploma de BAC

Cursurile se organizeaza cu incepere in luna : februarie ,martie, mai, iulie, octombrie, decembrie.

Pentru sustinerea cursului este necesara inscrierea unui numar minim de 8 participanti.

Vodafone: +40.721.927.863
Cosomote: +40.767.301.607

E-Mail: office@masterclass.ro

CONT Masterclass : RO 88 RZBR 0000 0600 1059 2858 Raiffeisen Bank cont in RON

              CUM  ALEGEM  CURSUL  PE CARE  IL  DORIM ?

1. TIPUL  CURSULUI

Depinde  de ceea ce doriti dvs. sa practicati mai departe si de ceea ce va place mai mult si ati facut pana acum . Exemplu: daca ati facut fitness (adica la aparate ) inseamna ca va trebui sa va orientati catre cursurile de instructor fitness si personal trainer .

Daca va place muzica , socializarea , oamenii ,lucrul pe muzica si va plictiseste antrenamentul de aparate , e clar ca trebuie sa alegeti cursul de instructor aerobic-fitness , adica lucrul cu grupul de participanti pe muzica .

Daca nu ati facut nimic pana in prezent , ar fi bine sa participati alaturi de noi la niste clase de aerobic sa vedeti daca va place ( sunteti invitatii nostrii la Coliseum Gym str. Ghe.Petrascu nr. 3B , cu telefon inainte la 0721927863 si va spuneti numele pentru inregistrare ca invitat) . Este posibil sa va placa anumite clase , mai dinamice sau mai lente . Exista 5 mari specializari in aerobic : step , pilates, combat , cycling , aqua .

Trebuie sa vedeti ce anume va place ! Intrucat in acest domeniu artistic este foarte greu sa te pregatesti daca …nu iti place . Iar placutul tine de experienta trecuta din viata dvs. , calitatile motrice prezente ( multi clienti care au venit initial pentru pilates ,au constatat ca le place mai mult dinamic ?! ca se simteau mai bine , ca venind au evoluat etc..)

2.DIMENSIUNEA CURSULUI 

Este bine sa alegeti un curs care cuprinde minim 300h la aerobic si 180h fitness intrucat intr-un timp scurt nu se pot forma calitatile motrice necesare predarii , astfel nu veti fi capabil sa va insusiti si nici sa va dezvoltati abilitatile de predare.

Intrebati ce numar de ore va fi scris pe diploma dvs. la sfarsit ? Aceasta face diferenta dintre un curs bun si unul de forma . In 10,20,30h nu ai cum sa inveti ; aceasta meserie necesita timp si informatii corecte pe care nu le au cei care nu au nici o pregatire de specialitate.

3.FORMATUL  CURSULUI 

Este foarte important CUM s-a creat acel curs , in urma carei pregatiri si a carei experiente .Respectiv MASTERCLASS a elaborat toate cursurile in urma colaborarii cu 5 scoli din Europa si America , a 2 ani de training cu renumiti Presenteri mondiali si o experienta de 18 ani in domeniul de aerobic-fitness. Nu aparuti peste noapte ,oportunisti(romani sau straini?!) care de fapt sunt interesati doar sa pacaleasca pe cei care sunt necunoscatori in domeniu.

4.PREGATIREA  TRAINERILOR

Pentru a putea face o diferenta ,vizionati video de pe Youtube si site , dati cautare numele trainerilor ,si vedeti ce sunt capabili sa faca, priviti modul de predare .     Mondial , sistemul simetric bilateral este cotat TOPUL PREDARII in aerobic .Daca nu gasiti nimic despre ei , sau ceea ce gasiti este doar de reclama(forma)sau doar la sol de fraierit necunoscatorii, atunci aveti convingerea ca asa veti ajunge si dvs.Nimeni nu poate da mai mult decat are si nu poate fi mai mult decat este .

Cei care nu stiu sa predea asa nu pot fi condiderati prefesionisti in domeniu ci doar freestyleri (adica dupa ureche), chiar daca au participat la sute de conventii internationale , de fapt pregatirea lor se apropie de 0.

In lume exista presenteri care au profitat de situatii sau mutat in diverse tari ca sa nu mai plateasca organizatorii transportul , cu alte cuvinte sa fie mai ieftini pentru a putea fi invitati …si asftel sa dobindesca un CV care sa bata la ochi . Daca ii vom analiza ,vom constata cu usurinta ca le lipsesc cunostintele , ca nu au avut umilinta sa se duca sa invete !ci incerca sa-si impuna un stil personal de lucru care de fapt este depasit de 50ani si foarte freestylist. NU ai cum sa creezi cu adevarat decat dupe ce cunosti ceea ce exista pe piata !

Cei mai buni presenteri sunt aceea care stiu sa lucreze si cu incepatori , care sunt capabili sa-si adapteze stilul si metoda de predare la capacitatile lor , care stiu sa le dea cat pot ei sa duca .

Indiferent de cursul pe care il veti aborda , veti constata ca la MASTERCLASS veti invata sa fiti cu adevarat INSTRUCTORI : sa va creati singuri clasele , coregrafiile , sa stapaniti metodele de predare , sa cunoasteti cu adevarat cum stau lucrurile , cum se fac lucrurile si sa deveniti voi insiva cei care le creeaza .

5. CE  AU  CREAT PANA  IN PREZENT 

Va sfatuim sa va uitati la cei care au absolvit deja cursurile MASTERCLASS , sa vedeti cum lucreaza ! Sa vedeti modul de predare , coregrafiile pe care le creaza , cum s-au modificat dupa efectuarea cursurilor si cat de multumiti sunt de curs.

CAT SUNT DE APRECIATI  cei care au absolvit la MASTERCLASS !

Va asteptam cu drag sa alegeti sa fim IMPREUNA !

TOP INSTRUCTORII MASTERCLASS reprezinta unul din cele mai inalte standarde de calitate pentru cluburile la care activeaza. Peste Top Instructor este titlul de Presenter National , Presenter International si Master Trainer.

Pentru a fi un profesionist este necesar sa te pregatesti indrumat de profesionisti, ca sa poti afla toate secretele acestei meserii. Pentru a fi cat mai bun ai nevoie de informatii corecte, actualizate si antrenament profesionist.

Va invitam sa vizionati VIDEO  pe paginile site-ului si de pe pagina de facebook/masterclass si va veti convinge singuri referitor la ce inseamna profesionalism.

La cursurile Masterclass veti beneficia de ultimele noutati din domeniul aerobic si fitness cat si din activitatile conexe acestora. Staff-ul de Traineri Masterclass este format din Top Master Traineri Mondiali, ce au la activ peste 40 de cursuri de specializare in domeniu , fiecare.

Cursurile noastre se adreseaza oricui doreste sa patrunda in tainele acestor discipline. Pentru a va inscrie este necesara completarea formularului online si plata unui avans minim de 300 de lei in [sws_custom_underline_hyperlinks link_type=”http://” link=”https://www.masterclass.ro/contact/” link_name=”contul Masterclass” line=”solid” border_width=”1″ space=”0″ text_color=”FF0000″ line_color=”666666″ bkgcolor=”EEEEEE” hover=”hover2″]contul Masterclass[/sws_custom_underline_hyperlinks]

Cursurile se pot fixa si in alte date decat cele specificate ca urmare a solicitarilor pentru un anumit curs .

CONTACT :

ASOCIATIA MASTERCLASS , CUI 24343308

mail:office@masterclass.ro    –  tel: 0721 927 863  (vodafone)  0767 301 607(cosmote)

CONT : RO 88 RZBR 0000 0600 1059 2858  Raiffeisen Bank sucursala Victoria