Curs  AUTORIZAT de Ministerul Invatamantului, Ministerul Muncii si cu recunoastere internationala.

 CURS de PERSONAL TRAINER recunoscut international, finalizat cu :

 • diploma instructor aerobic -fitness – specializat PERSONAL TRAINER ,
 • diploma personal trainer nivel 2 ,
 • diploma personal trainer nivel 3 ,
 • diploma personal trainer nivel 4 avansat !

Tinut de personal traineri cu experienta a 50-80 persoane lunar ! Absolventii acestui curs castiga minim 2000eur/luna in Romania.

Personal trainer – curs nivel 4 avansat – 360h

Cursul se tine INTENSIV in limba romana in weekend(datele specificate) si contine atat teorie cat si practica , este un curs complet si contine nivel 1,2,3,4– recunoscut  international –

Cursul are practica in sala cu clientii .

Inscrierea la acest curs se face fara nici un fel de cunostinte anterioare sau asa zise cursulete pe niveluri! Este un curs complet care incepe de la 0 .Cel mai ieftin si cel mai complet curs de personal trainer din Romania ! Fara taxe ascunse , fara taxe pe niveluri !

Cursul se tine prin videoconferinta modul 1 si 2(sau fizic pentru cei care doresc acest lucru) iar pentru cei care solicita acest lucru inclusiv si modul 3 si 4 .

Cursul are si practica cu clientii la sala dupa modulul 3 . 

DATA incepere cursuri :

22-23 octombrie 2022 ONLINE si fizic 

 • Modul 1 : 22-23 octombrie
 • Modul 2: 12-13 noiembrie
 • Modul 3 î; 19-20 noiembrie 
 • Modul 4 : 3-4 decembrie

Pentru Absolventii cursurilor de instructor aerobic-fitness sau instructor fitness de la Masterclass taxa de participare este de –  1800ron .

Inscrierea este valida doar dupa plata avansului de 1200ron lsi confirmare pe office@masterclass.ro

Inscrierile se fac NON STOP pana cel TARZIU 7 zile inainte de incepere .

Un Antrenor personal  castiga minima 3500ron lunar. NUMAI cu curs absolvit la Masterclass. 

Personal trainer este o specializare a instructorului de aerobic-fitness si fitness ,a antrenorilor, si absolventilor Facultatiilor de sport.

Am alcatuit acest curs in urma consultarii a 5 cursuri de pe piata fitness-ului de Personal trainer . Este un curs concret si bine sistematizat la obiect , teoretic si practic ,metoda de lucru utilizata de cei mai mari Personal traineri din lume .

Intre Personal Trainer si Instructor fitness este o diferenta ca de la cer la pamant ! In timp de instructorul de fitness lucreaza la aparate , Personal Trainerul lucreaza utilizand antrenamentul functional . Instructorul de fitness iti poate da sfaturi generale legate numai de aparatele de fitness din sala , Personal Trainerul iti poate alcatui un program Personalizat de antrenament.

NU CONFUNDATI LUCRURILE ! sant foarte clare pentru cei ce le cunosc , numai cei care n-au habar pot spune ca instructor fitness este acelasi cu un PT !

Un instructor de fitness NICIODATA nu va putea fi un PT ! Nu poseda cunostintele necesare !

ASOCIATIA MASTERCLASS – Peste 3000 de absolventi !

COMPETENTE Profesionale dobandite :

 • Ocupatia de Personal Trainer
 • Publicitate si vanzare promovare
 • Lucrul si colaborarea cu Managementul clubului
 • Anatomie si Biomecanica  aplicata
 • Evaluarea in Fitness aplicata
 • Antrenamentul flexibilitatii ,
 • Antrenamentul CORE,
 • Antrenamentul Cardiovascular,
 • Antrenamentul echilibrului,
 • Antrenamentul Rezistentei,
 • Antrenamentul Agilitatii si vitezei de reactie
 • Alcatuirea Programului de antrenament
 • Antrenamente specifice pentru diferite sporturi
 • Antrenamentul TRX 
 • Antrenamentul BOSU 
 • Antrenamentul  de BOX
 • Reducerea deficientelor coloanei vertebrale
 • Populatii specifice
 • Notiuni de nutritie si suplimentarea efortului
 • Motivatie si coaching

Conditii de inscriere:

Minim studii liceale 12 clase cu/fara experienta de lucru in domeniu.

Cui se adreseaza?

Programul se adreseaza persoanelor care doresc sa dobandeasca cunostinte si abilitati in vederea calificarii pentru ocupatia de Personal Trainer.

Unde se desfasoara?

BUCURESTI  – Cursurile se desfasoara fizic sau/si ONLINE :

Pentru cei care opteaza sa participe ONLINE Cheltuielile de trimitere a suportului de curs sunt suportate de catre PARTICIPANT !

CENTRUL  MASTERCLASS – Sos Mihai Bravu nr.174 Bl 229 Sc B ap.33 (Intersectie Vatra Luminoasa cu Mihai Bravu  statie 104, 311 )

Clubul  UNICA SPORT  str. Soldat Nutu Ion nr 8 -10 (reper magazin Lidl Razoare) – pentru BUCURESTI

 CLUJ –  CLUBUL BURN  FITNESS – str. Mehedinti nr. 87

            –  CLUBUL BIG FITNESS – str. Bucegi nr. 19 – CLUJ

CONT Masterclass :

RO 29 BTRL RON CRT 0569 9593 01 – Banca Transilvania

si trimiteti  mail de confirmare a platii pe office@mastercalss.ro sau pe telefon +40.721.927.863

Dosarul ( de plastic) cu acte se aduce in prima zi de curs si trebuie sa contina:

– cerere de inscriere( se completeaza in prima zi de curs )
– copie certificat nastere
– copie CI
– copie ultimul act de studiu (minim 12 clase )
–  chitanta taxa

Taxa de scolarizare 2400 RON se achita integral sau in 2 rate:

 • – prima rata 1200 RON- la inscriere – se platesc la Banca
 • – rata 2 – 1200 RON in prima zi de curs
 • 4 rate de cate  700ron care se achita obligatoriu cel tarziu pana la modul 3- total 2800ron respectiv 700ron inscriere, 700ron in prima zi de curs ,700ron la modul 2 si 700ron la modul 3.

Pentru cursurile efectuate in provincie se mai platesc 50ron /modul – costul salii .

Se desfasoara INTENSIV  in 4 weekend-uri, timp in care se insusesc cunostinte si notiuni de baza pentru practicarea acestei meserii. Program 9:30 – 18

TAXA de examinare este de 250ron si se plateste in ziua examenului . 

                                        CUM  ALEGEM  CURSUL  PE CARE  IL  DORIM ?

1. TIPUL  CURSULUI

Depinde  de ceea ce doriti dvs. sa practicati mai departe si de ceea ce va place mai mult si ati facut pana acum . Exemplu: daca ati facut fitness (adica la aparate ) inseamna ca va trebui sa va orientati catre cursurile de instructor fitness si personal trainer .

Daca va place muzica , socializarea , oamenii ,lucrul pe muzica si va plictiseste antrenamentul de aparate , e clar ca trebuie sa alegeti cursul de instructor aerobic-fitness , adica lucrul cu grupul de participanti pe muzica .

Daca nu ati facut nimic pana in prezent , ar fi bine sa participati alaturi de noi la niste clase de aerobic sa vedeti daca va place ( sunteti invitatii nostrii la Coliseum Gym str. Ghe.Petrascu nr. 3B , cu telefon inainte la 0721927863 si va spuneti numele pentru inregistrare ca invitat) . Este posibil sa va placa anumite clase , mai dinamice sau mai lente . Exista 5 mari specializari in aerobic : step , pilates, combat , cycling , aqua .

Trebuie sa vedeti ce anume va place ! Intrucat in acest domeniu artistic este foarte greu sa te pregatesti daca …nu iti place . Iar placutul tine de experienta trecuta din viata dvs. , calitatile motrice prezente ( multi clienti care au venit initial pentru pilates ,au constatat ca le place mai mult dinamic ?! ca se simteau mai bine , ca venind au evoluat etc..)

2.DIMENSIUNEA CURSULUI 

Este bine sa alegeti un curs care cuprinde minim 300h la aerobic si 180h fitness intrucat intr-un timp scurt nu se pot forma calitatile motrice necesare predarii , astfel nu veti fi capabil sa va insusiti si sa va dezvoltati abilitatile de predare.

Este de preferat sa intrebati formatorul ce numar de ore va fi scris pe diploma Dvs. ? caci s-ar putea sa va treziti la ati platit degeaba , pentru o diploma pe care scrie 10,20,30h , acest lucru inseamna nimic ; nu te poti angaja cu asa ceva .Iar in afara nici vorba!

3.FORMATUL  CURSULUI 

Este foarte important CUM s-a creat acel curs , in urma carei pregatiri si a carei experiente .Respectiv MASTERCLASS a elaborat toate cursurile in urma colaborarii cu 5 scoli din Europa si America , a 2 ani de training cu renumiti Presenteri mondiali si o experienta de 18 ani in domeniul de aerobic-fitness. Nu aparuti peste noapte ,oportunisti(romani sau straini?!) care de fapt sunt interesati doar sa pacaleasca pe cei care sunt necunoscatori in domeniu.

Nu optati asa zise oferte 2 in 1 , 3 in 1 , reduceri !!!  gindindu-va ca va veti pricopsi etc.. intrucat s-ar putea sa constatati ca va veti face vant cu acea asa zisa diploma fara nici un fel de valabilitate ; Cei care va propun oferte de fapt va pacalesc sa va ia banii , nu invatati nimic si nici diploma nu o veti putea folosi !!!

 Pentru ca daca ar sti cu adevrat ceva nu ar alege sa dea gratis  doar ca sa incaseze si ei ceva . Uitati-va la modul lor de predare si veti constata singuri diferenta .Asociatia Masterclass nu a facut niciodata nici o oferta si nici un discount nimanui , aici veniti sa invatati cu adevarat la standarde internationale.

4.PREGATIREA  TRAINERILOR

Mentionam ca Facultatile de Ed. Fizica nu au pregatirea specializata in aerobic si fitness , ca urmare numitii formatori care va spun ca au terminat o Facultate de profil au o pregatire in aerobic = cu 0 . Va spun acest lucru intrucat si eu am terminat ANEF-ul 6 ani cu specializare aerobic si stiu foarte bine ce am invatat comparativ cu ceea ce stiu acum in urma celor 54de cursuri de specializare pe care le-am facut timp de 3ani.

Pentru a putea face o diferenta ,vizionati video de pe Youtube si site , dati cautare numele trainerilor , priviti modul de predare . Mondial sistemul simetric bilateral este cotat TOPUL PREDARII in aerobic , iar cei care nu stiu sa predea asa , nu au cunostinta deplina .Cei care nu exista pe youtube inseamna ca nu au ce arata ?!

Cei care nu stiu sa predea asa nu pot fi condiderati prefesionisti in domeniu ci doar freestyleri (adica dupa ureche), chiar daca au participat la sute de conventii internationale , de fapt pregatirea lor se apropie de 0.

In lume exista presenteri care au profitat de situatii sau mutat in diverse tari ca sa nu mai plateasca organizatorii transportul , cu alte cuvinte sa fie mai ieftini pentru a putea fi invitati …si asftel sa dobindesca un CV care sa bata la ochi . Daca ii vom analiza ,vom constata cu usurinta ca le lipsesc cunostintele , ca nu au avut umilinta sa se duca sa invete !ci incerca sa-si impuna un stil personal de lucru care de fapt este depasit de 50ani si foarte freestylist. NU ai cum sa creezi cu adevarat decat dupe ce cunosti ceea ce exista pe piata !

Cei mai buni presenteri sunt aceea care stiu sa lucreze si cu incepatori , care sunt capabili sa-si adapteze stilul si metoda de predare la capacitatile lor , care stiu sa le dea cat pot ei sa duca .

    Indiferent de cursul pe care il veti aborda , veti constata ca la MASTERCLASS veti invata sa fiti cu adevarat INSTRUCTORI : sa va creati singuri clasele , coregrafiile , sa stapaniti metodele de predare , sa cunoasteti cu adevarat cum stau lucrurile , cum se fac lucrurile si sa deveniti voi insiva cei care le creeaza .

5. CE  AU  CREAT PANA  IN PREZENT – ORGANIZATORUL CURSULUI

Va sfatuim sa va uitati la cei care au absolvit deja cursurile MASTERCLASS , sa vedeti cum lucreaza ! Sa vedeti modul de predare , coregrafiile pe care le creaza , cum s-au modificat dupa efectuarea cursurilor si cat de multumiti sunt de curs.

CAT SUNT DE APRECIATI  cei care au absolvit la MASTERCLASS !

Va asteptam cu drag sa alegeti sa fim IMPREUNA !

TOP INSTRUCTORII MASTERCLASS reprezinta unul din cele mai inalte standarde de calitate pentru cluburile la care activeaza. Peste Top Instructor este titlul de Presenter National , Presenter International si Master Trainer.

Pentru a fi un profesionist este necesar sa te pregatesti indrumat de profesionisti, ca sa poti afla toate secretele acestei meserii. Pentru a fi cat mai bun ai nevoie de informatii corecte, actualizate si antrenament profesionist.

Va invitam sa vizionati VIDEO  pe paginile site-ului si de pe pagina de facebook/masterclass si va veti convinge singuri referitor la ce inseamna profesionalism.

La cursurile Masterclass veti beneficia de ultimele noutati din domeniul aerobic si fitness cat si din activitatile conexe acestora. Staff-ul de Traineri Masterclass este format din Top Master Traineri Mondiali, ce au la activ peste 40 de cursuri de specializare in domeniu , fiecare.

Cursurile noastre se adreseaza oricui doreste sa patrunda in tainele acestor discipline. Pentru a va inscrie este necesara completarea formularului online si plata unui avans minim de 300 de lei in [sws_custom_underline_hyperlinks link_type=”http://” link=”https://www.masterclass.ro/contact/” link_name=”contul Masterclass” line=”solid” border_width=”1″ space=”0″ text_color=”FF0000″ line_color=”666666″ bkgcolor=”EEEEEE” hover=”hover2″]contul Masterclass[/sws_custom_underline_hyperlinks]

Cursurile se pot fixa si in alte date decat cele specificate ca urmare a solicitarilor pentru un anumit curs .

CONTACT :

ASOCIATIA MASTERCLASS , CUI 24343308

mail:office@masterclass.ro    –  tel: 0721 927 863  (vodafone)  0767 301 607(cosmote)

COMUNICAT de PRESA

Asociatia Masterclass nu recunoaste asa zisa entitate EREPS , EUROPE STANDARD sau EUROPE ACTIVE . Aceste situri sunt ale acelorasi ,,baieti destepti,, care au mintit si mint in continuare pe cei necunoscatori cum ca ar fi ei organismul de acreditare international din Europa .Noi i-am verificat , nu aveti de ce sa platiti la ei nimic. Ceea ce va va recomanda sunt cunostintele pe care le detineti si ceea ce sunteti in stare sa faceti.

Asociatia Masterclass i-a cercetat si a descoperit ca nu au nici o autorizare sa faca ceea ce fac , ca iau banii de pomana si fraieresc necunoscatorii care cred tot ce se scrie pe net .

Asociatia Masterclass a sesizat organele competente atat nationale cat si internationale pentru a lua masuri in acest sens .Acei ,,baieti destepti,,vor trebui sa  ramburseze toate sumele de milioane pe care le-au luat de la fondurile Europene .