Nadejda Mitescu
Nadejda MitescuInternational Presenter - Romania
Over 8900 hours experience of training and 19 years experience in aerobic – fitness.

Master Trainer for Masterclass international Association from 2009 for aerobic and step course, TCB -thai combat course, personal trainer course and Qualification course for instructors aerobic-fitness. Licensed in Sciences of the Physical activity and of the sport ANEF Bucharest with speciality Aerobics, Gymnastics and Athletics.
Professional Personal Trainer and teacher in a lot of courses.

Author of the textbooks ”Aerobic – fitness Instructor” – 2010 Bucharest, ”Personal Training ” – 2011. Bucharest ,,Thai combat course,, – 2009.

International Aerobic Presenter in Conventions very appreciated for the news and methodical style for aerobic and step choreographies, functional training , thai combat.
Creator of the Thai combat class, most appreciated combat class from the world.

Nicoleta Dehelean
Nicoleta Dehelean Tehnician nutritionist
Nicoleta Dehelean este absolvent al cursului de calificare profesionala 1080h-Tehnician nutritionist www.masterclass.ro
si absolvent al Facultatii de nutritie si dietetica a ,,Universitatii de vest ,,S-a remarcat printr-o pasiune si cunostinte temeinice pentru nutritie.
Co autor al softului NUT4YOU – de departe cel mai bun program de calcul si realizare a meniurilor , un ajutor nepretuit pentru toti nutritionistii
Alexandru Ionut Parvan
Alexandru Ionut ParvanInternational Presenter - Romania
Master Trainer at Masterclass International Association from 2010 for Fitness Instructor Course, with over 2800hours.

Trainer al cursului de Instructor fitness, personal trainer si indoor cycling

Absovlent al cursurilor Asociatiei Masterclass de instructor aerobic-fitness ,thai combat, personal trainer, si indoor cycling
Cel mai renumit personal trainer din Romania cu peste 50 de persoane lunar la antrenamente ,se distinge radical prin eficienta rezultatele si creativitatea de care da dovada , cunostintele temeinice teoretice si practice isi spun cuvantul

Daca toti personal trainerii ar fi ca el ,lumea ar alege cu siguranta sa vina constant la sala

Un model demn de urmat , un om de succes care si-a inceput cariera in niste dificultati financiare inimaginabile . A reusit intr-un timp foarte scurt sa bata tot ce se numea personal trainer in Romania

RAMONA POP
RAMONA POPRAMONA POP
Terapeut in terapii complementare cu specializarile Aromaterapie, Nutritie, Diete, Stil de viata, Terapeut Biofeedback , absolventa a cursurilor Masterclass, doTERRA Aromatouch, Essential Oil Transformation – Dr. Axe
Introduction to Essential Oils – Aromahead Institute
Carlos Barbado Villalba
Carlos Barbado VillalbaInternational Presenter - Spain
Teacher in Professional Center of European University (Madrid).
Qualified in Advances Studies for European University from (Madrid).
Licensed in sciences of the physical activity and of the sport.
Master Trainer for Spain to Tomahawk ICE Program (Indoor cycling)
IIDCA Member (International Sport Institute)
Personal Trainer and teacher in a lot of courses, fitness conventions and university degrees from ten years ago.
Author of the books „Manual of cycle indoor”, Ed. Paidotribo 2005, Barcelona. And „Cycle indoor advanced” Ed. Paidotribo 2007, Barcelona.
International Presenter in Conventions in Europe and Southamerica (Spain, Portugal, Germany, UK, Israel, Colombia, Venezuela)
Record Guinness Indoor Cycling. 500 bikes during three hours. Cali (Colombia).2009
Tudor Costache
Tudor CostacheTudor Costache
Absolvent al cursurilor Masterclass , personal trainer cu experienta a demonstrat ca prin munca si dedicare poti ajunge la rezultate deosebite.
 Veronica Mitescu
Veronica MitescuSpecialist Nutritie si Biorezonanta
De departe cel mai renumit specialist in nutritie si biorezonanta din Romania , cu o experienta de peste 7000ore de training este cea care a ridicat nutritia la rangul de terapie.
Autor al suportului de curs, de peste 1400 de pagini, „Tehnician Nutritionist”, al cartii ,,Terapia nutritionala in bolile cerebrale si autoimune ,,carte vanduta in cateva miii de exemplare care aduce informatii de terapie nutritionala de ultima ora , ,,Fitoterapia intre trecut si viitor ,, si ,,Cancerul vazut din cealalta parte,,.
Specializata in Nutritie si Biorezonanta este cea care gaseste cauza tuturor afectiunilor si stie extraordinar de bine sa o trateze. Toti care au abordat-o au reusit sa se vindece . O recomandam cu caldura este un trainer exceptional care vrajeste de-a dreptul auditoriul, detine o experienta rara care intrece orice cunostina ,dorita si adorata de-a dreptul de toti cei care o cunosc. Este un fenomen al profesoratului si al cunostintelor nutritionale .
Asociatia Masterclass detine drepturile de autor pentru suportul de curs.
Francesco Alberto Dumici
Francesco Alberto DumiciInternational presenter -Romania
Alberto Dumici este o revelatie pentru toti care il cunosc !
Absolvent al Universitatii Politehnicii Bucuresti a inceput sa practice fitnessul pentru a slabi
Participand la cursurile Masterclass a dobandit cunostinte atat de importante incat rezultatele au venit intr-un timp foarte scurt fiind remarcat de clientii salilor unde lucra ;
A participat si la competitii nationale iar viata lui s-a schimbat radical urmare a informatiilor primite pe care a ajuns acum sa le transmita si altora cu mare pasiune .
este dovada vie ca oricine isi doreste poate sa reuseasca indiferent de starea lui initiala .

Este un Personal Trainer de succes si unul din cei mai renumiti personal traineri din Romania

Andrei Ciobanu
Andrei Ciobanu Trainer Aromaterapie
Certificated Master Trainer and Technical Manager of the Portugues National Sport University Trained with biggest world professionals in aerobic – fitness.

Master Trainer for personal trainer.

Therapist for alternative medicine since 2016 for diets nutrition and life style , aromatherapy and biofeedback

The Research Centre in Sports Sciences, Health Sciences and Human Development (CIDESD) – Graduated of the Superior aerobic school – Rio Maior

Cristian Mag
Cristian MagYoga Trainer
Antoaneta Birsan
Antoaneta BirsanInternational Presenter - Romania
Graduated from high school choreography „Floria Capsali” in Bucharest.

For 6 years performed as ballet dancer on the stage of National Opera in Bucharest.

Worked as a dancer with the company „Operettenbuhne” from Vienna, participating in numerous tours in Europe, Japan, South Korea and China.
Dancer and head dancer in Portugal and on prestigious cruise ships such as Cunard’s Queen Elizabeth 2 and Queen Mary 2, MSC Splendida, MSC Armonia.

Teaching Tae Bo since 2004, Thai Combat and qualified as a Personal Trainer, specialized in Pilates Reformer.

Oana Corina Rogojanu
Oana Corina RogojanuInternatinal presenter -Aquagym -Romania
Absolventa a Facultatii de fizica din Bucuresti si Masterul in Groningen Olanda, a terminat doctoratul in Olanda si Absolventa a cursurilor Masterclass de Instructor aerobic-fitness si Aquagym.

S-a remancat printr-un profesionalism deosebit , seriozitate , creativitate si pasinune devenind unul din cei mai buni prezenteri de aquagym din lume!

 Veres Florina
Veres Florina
Absolvent al cursurilor Masterclass de instructor aerobic-fitness , step si aerobic simetric , thai combat s-a remarcat printr-o pasiune deosebita pentru lucrul bine facut , a perseverat si a ajuns la un nivel extraordinar in aerobic si combat .

Unul din cei mai buni Instructori romani , are 2 sali personale si a reusit sa demonstreze ca pregatirea isi spune cuvantul fara discutie