Marca Inregistrata - Asociatia Masterclass

Asociatia Internationala Masterclass este Marca Inregistrata, orice copiere si folosire a numelui sau parti din nume, orice insusire a rezultatelor Masterclass va fi actionata in instanta conform legilor in vigoare cu plata daunelor aferente.

 Multi incearca sa copieze ceea ce a facut Masterclass bineinteles fiind niste copii de proasta calitate.

Asociatia Masterclass – peste 3000 de absolventi .

CUM  ALEGEM  CURSUL PE CARE IL DORIM ?

1. TIPUL CURSULUI

Depinde  de ceea ce doriti dvs. sa practicati mai departe si de ceea ce va place mai mult si ati facut pana acum.
Exemplu: daca ati facut fitness (aparate) inseamna ca va trebui sa va orientati catre cursurile de instructor fitness si personal trainer.

Daca va place muzica, socializarea, va plac oamenii, lucrul pe muzica si va plictiseste antrenamentul de aparate, e clar ca trebuie sa alegeti cursul de instructor aerobic-fitness, adica lucrul cu grupul de participanti pe muzica.

Daca nu ati facut nimic pana in prezent, ar fi bine sa participati alaturi de noi la niste clase de aerobic sa vedeti daca va place .
Este posibil sa va placa anumite clase, mai dinamice sau mai lente. Exista 5 mari specializari in aerobic: step, pilates, combat, cycling, aqua.

Trebuie sa vedeti ce anume va place! Intrucat in acest domeniu artistic este foarte greu sa te pregatesti daca… nu iti place. Iar placutul tine de experienta trecuta din viata dvs., calitatile motrice prezente (multi clienti care au venit initial pentru pilates, au constatat ca le place mai mult dinamic ?!, ca se simteau mai bine, ca venind au evoluat etc..)

2. ORGANIZATORUL CURSULUI

Intrucat au aparut o multime de asa zisi furnizori de formare, va sfatuim sa va uitati la experienta si pregatirea in Formarea profesionala, cum au aparut pe piata, cand, ce au mai organizat, cat de multumiti au fost cursantii… (daca au avut), fara reduceri !?, cati dintre ei predau si cat sunt de apreciati. Faptul ca au facut Facultatea de Educatie Fizica nu este deajuns pentru a fi profesionist in domeniul aeribic-fitness-ului.

Publiciatea multa si agresiva este de fapt dovada unor servicii de proasta calitate. Daca cei cu care luati legatura va spun sa nu veniti la MASTERCLASS acesta este semnul distinctiv ca MASTERCLASS este diferenta de CALITATE si PROFESIONALISM in TOATE cursurile pe care le are. Iar cursantii nostrii sunt dovada vie a acestor cuvinte.

FERITI-VA de asa zisi formatori care va  spun CA AU FACUT STANDARDE EI ?! Cand ei nici macar nu sunt de meserie ?!  AU doar RECLAME fara INFORMATII ! Priviti-le videourile de pe youtube si facebook -daca le gasiti – daca nu sunt mai slabi ca voi .

3. DIMENSIUNEA CURSULUI

Cel mai bine este sa alegeti un curs care cuprinde minim 300 ore la aerobic si 180 ore fitness intrucat intr-un timp scurt nu se pot forma calitatile motrice necesare predarii, astfel nu veti fi capabil sa va insusiti si nici sa va dezvoltati abilitatile de predare.

Multi asa zisi formatori isi ascund lipsa de pregatire prin faptul ca ascund numarul de ore ce va fi scris pe diploma. Astfel in necunostinta de cauza te poti gasi in situatia in care dupa ce ai dat o gramada de bani sa te trezesti cu o diploma pe care scrie 10, 20 sau 30 de ore, ceea ce este extrem de putin si nu este luat in considerare nicaieri. Cu alte cuvinte, ai platit degeaba, nici informatii, nici pregatire, nici diploma.

4. FORMATUL  CURSULUI

Este foarte important CUM s-a creat acel curs, in urma carei pregatiri si a carei experiente. Respectiv MASTERCLASS a elaborat toate cursurile in urma colaborarii cu 5 scoli din Europa si America, a 2 ani de training cu renumiti Presenteri mondiali si o experienta de 18 ani in domeniul de aerobic-fitness. Nu suntem aparuti peste noapte, oportunisti (romani sau straini?!) care de fapt sunt interesati doar sa pacaleasca pe cei care sunt necunoscatori in domeniu, oferind reduceri?!, aparate, accesorii, doar doar o sa le vina si lor cineva la curs ?!.

5. PREGATIREA  TRAINERILOR

Mentionam ca Facultatile de Educatie Fizica nu au pregatirea specializata in aerobic si fitness, ca urmare numitii formatori care va spun ca au terminat o Facultate de profil si au o pregatire in aerobic, aproape egala cu 0. Va spun acest lucru intrucat si eu am terminat ANEF-ul, 6 ani cu specializare aerobic si stiu foarte bine ce am invatat comparativ cu ceea ce stiu acum in urma celor 54de cursuri de specializare pe care le-am facut timp de 3ani.

Pentru a putea face o diferenta,vizionati video-urile de pe Youtube si site, da-ti cautare numele trainerilor, priviti modul de predare.

Priviti nivelul clientilor din salile in care lucreaza si veti constata nvelul lor. Intrebati-i ce cursuri de specialitate au absolvit ei ca sa ajunga traineri si CU CINE s-au pregatit, sa nu va treziti, sa constatati ca, sunteti mai buni ca ei cand veti participa la curs !!??

Mondial si unanim sistemul simetric bilateral este cotat TOPUL PREDARII in aerobic, iar clasa de step simetric, profesionalismul in aerobic; acest mod de predare este insusit si de Trainerii si absolventii Masterclass.

Cei care nu stiu sa predea in acest mod, nu pot fi condiderati prefesionisti in domeniu ci doar freestyleri (adica dupa ureche), chiar daca au participat la sute de conventii internationale, de fapt pregatirea lor se apropie de 0.

In lume exista presenteri care au profitat de situatii, s-au mutat in diverse tari ca sa nu mai plateasca organizatorii transportul, cu alte cuvinte sa fie mai ieftini pentru a putea fi invitati… si asftel sa dobindesca un CV care sa bata la ochi. Daca ii vom analiza, vom constata cu usurinta ca le lipsesc cunostintele, ca nu au avut umilinta sa se duca sa invete ci incearca sa-si impuna un stil personal de lucru care de fapt este depasit de 50 ani si foarte freestyler. NU ai cum sa creezi cu adevarat decat dupe ce cunosti ceea ce exista pe piata!

Cei mai buni presenteri sunt aceia care stiu sa lucreze si cu incepatori, care sunt capabili sa-si adapteze stilul si metoda de predare la capacitatile lor, care stiu sa se adapteze capacitatii de asimilare a informatiei pentru fiecare individ in parte.

Indiferent de cursul pe care il veti aborda, veti constata ca la MASTERCLASS veti invata sa fiti cu adevarat INSTRUCTORI: sa va creati singuri clasele, coregrafiile, sa stapaniti metodele de predare, sa cunoasteti cu adevarat cum stau lucrurile, cum se fac lucrurile si sa deveniti voi insiva cei care le creeaza.

6. CE AU CREAT PANA IN PREZENT

Va sfatuim sa va uitati la cei care au absolvit deja cursurile MASTERCLASS, sa vedeti cum lucreaza! Sa vedeti modul de predare, coregrafiile pe care le creaza, cum s-au modificat dupa efectuarea cursurilor si cat de multumiti sunt de curs.

CAT SUNT DE APRECIATI cei care au absolvit la MASTERCLASS!- PESTE 3000 de absolventi !

Va asteptam cu drag sa alegeti sa fim IMPREUNA!

TOP INSTRUCTORII MASTERCLASS

Reprezinta unul din cele mai inalte standarde de calitate pentru cluburile la care activeaza. Peste Top Instructor este titlul de Presenter National, Presenter International si Master Trainer.

Pentru a fi un profesionist este necesar sa te pregatesti indrumat de profesionisti, ca sa poti afla toate secretele acestei meserii. Pentru a fi cat mai bun ai nevoie de informatii corecte, actualizate si antrenament profesionist.

Va invitam sa vizionati video-urile de pe paginile site-ului si de pe pagina de facebook.com/masterclass.ro si va veti convinge singuri referitor la ce inseamna profesionalism.

La cursurile Masterclass veti beneficia de ultimele noutati din domeniul aerobic si fitness cat si din activitatile conexe acestora.
Staff-ul de Traineri Masterclass este format din Top Master Traineri Mondiali, ce au la activ peste 40 de cursuri de specializare in domeniu, fiecare.

Cursurile se pot fixa si in alte date decat cele specificate ca urmare a solicitarilor pentru un anumit curs.

Asociatia Masterclass ofera si consultanta si servicii de management pentru cluburile de fitness (fitness, aerobic, personal trainer, marketing, vanzare si promovare, servicii de management si resurse umane)
acest lucru presupune:
– analiza serviciilor si resurselor umane
– analiza cheltuielilor si veniturilor
– urmarirea serviciilor oferite de club
– consultanta pentru marketig
– consultanta pentru management
– asigurarea resurselor umane calificate conform standardului ocupational pentru fiecare post
– alcatuirea programului de aerobic si schimbarea lui conform solicitarilor
– plan de marketing si dezvoltare
– verificare si implementare

CONTACT:

ASOCIATIA INTERNATIONALA MASTERCLASS
C.I.F.: 24343308

E-Mail: office@masterclass.ro

          
Vodafone: 0721.927.863
Telekom: 0767.301.607

CONT IBAN:

RO 29 BTRL RON CRT 0569 9593 01 – Banca Transilvania