Curs AUTORIZAT de Ministerul Invatamantului, Ministerul Muncii si cu recunoastere internationala.

 Sistemul simetric bilateral reprezinta Topul pregatirii ca si instructor de aerobic-fitness. Sistemul se invata in 2 luni si puteti ajunge intr-un timp atat de scurt sa predati asemenea presenterilor profesionisti din lume.

ALEGE sa fii PROFESIONIST ! Peste 3000 de absolventi au ales Masterclass.

DATE incepere CURS :

9-10 iulie 2022   – ONLINE  si/sau  fizic 

Modul 2 – de comun acord

Cursul se tine prin VIDEOCONFERINTA sau LIVE !  – la alegere 

Va garantam returnarea integrala a cursului daca nu veti fi multumiti de calitatea cursului !

      Indiferent ca veti dori sa alegeti sa lucrati pe tonifiere sau pe dance ,modalitatile de compozitie si de predare sunt aceleasi si anume cele pe care le veti invata la acest curs .

      Cursul trateaza predarea in sistemul simetric bilateral , considerata topul Predarii in aerobic de catre adevaratii Presenteri internationali . In tarile dezvoltate in salile de aerobic se preda numai simetric , este considerata virful de evolutie al fitnesului mondial.

CURSUL REPREZINTA CONTINUAREA CURSULUI DE CALIFICARE INSTRUCTOR AEROBIC-FITNESS si reprezinta diferenta dintre amatori si profesionisti !!

Gratuit PROGRAMUL PENTRU  MUZICA

Pentru toti cei care stau in dubiu vis-a vis de profesionalismul nostru si inca nu sunt convinsi ca este SINGURUL CURS EXISTENT PE PIATA in acest domeniu , va invitam sa va uitati pe video-urile de pe site (prima pagina , aceasta pagina , youtube -nadejda Mitescu ).Va multumim, si va asteptam !

Programa cursului:

Level 1 – Aerobic si Step

 • Cunostinte referitoare la Musica , alcatuire , urmarire
 • Organizarea pasilor de baza la step – Basic steps
 • Cum se proiecteaza o constructie de succes
 • Modificarea schemelor motorii
 • Substituirea schemelor motorii
 • Metode principale de realizare coregrafica
 • Metode de baza si transfer
 • Sectionarea
 • Insertia directa
 • Piramidala descendenta – Brake down
 • Caracteristici ale sistematizarii coregrafice
 • Organizare si structurare a coregrafiei de step
 • Alternative steps
 • Cum se construieste o secventa
 • Cum se construieste un bloc
 • MODUL  2 – Aerobic si Step
 • Metode de predare – Teaching Methods
 • Baza si transfer
 • Partitii multiple
 • Partitie tripla si incrucisata

Specializarea pe clasele de aerobic si step se obtine prin parcurgerea celor 2 nivele.

Participarea la cele 2 nivele este obligatorie.

Absolventii modulului 2 pot sustine examenul pentru TOP INSTRUCTOR aerobic si step .Taxa de examinare si eliberare diploma este de 200ron.

Cui se adreseaza ?

La acest curs de specializare va puteti inscrie chiar daca nu ati absolvit cursul de calificare instructor aerobic-fitness insa va va fi destul de greu.

Unde se desfasoara?

Cursurile se desfasoara in cadrul Centrul Masterclass .sos Mihai Bravu 174 bl 229  (Metrou Piata Iancului 300m  – pentru BUCURESTI)

Cluj – Clubul BIG FITNESS – Va rugam NU  solicitati informatii la receptia Clubului ( LOCATIA este INCHIRIATA !)

INSCRIERI

Inscrierile pentru curs se fac prin plata minim a primei rate de 1000ron la Banca Raiffeisen

Cont Masterclass:

RO 29 BTRL RON CRT 0569 9593 01 – Banca Transilvania

si se trimite confirmarea pe mail office@masterclass.ro

Detalii la : 0040.721.927.863

Dosarul cu acte trebuie sa contina:

 • – cerere de inscriere( se completeaza in prima zi de curs )
 • – copie certificat nastere
 • – copie CI
 • – copie ultima diploma de studii ( minim 12 clase )
 • –  chitanta taxa

Taxa de scolarizare:

 • avans inscriere –  1000ron
 • R2 – 600ron – la modul 2

Cursul se desfasoara pe durata a doua module (weekend-uri ,intensiv), cu program sambata si duminica intre orele 9:30 – 18:00

                       CUM  ALEGEM  CURSUL  PE CARE  IL  DORIM ?

1. TIPUL  CURSULUI

Depinde  de ceea ce doriti dvs. sa practicati mai departe si de ceea ce va place mai mult si ati facut pana acum . Exemplu: daca ati facut fitness (adica la aparate ) inseamna ca va trebui sa va orientati catre cursurile de instructor fitness si personal trainer .

Daca va place muzica , socializarea , oamenii ,lucrul pe muzica si va plictiseste antrenamentul de aparate , e clar ca trebuie sa alegeti cursul de instructor aerobic-fitness , adica lucrul cu grupul de participanti pe muzica .

Daca nu ati facut nimic pana in prezent , ar fi bine sa participati alaturi de noi la niste clase de aerobic sa vedeti daca va place ( sunteti invitatii nostrii la Coliseum Gym str. Ghe.Petrascu nr. 3B , cu telefon inainte la 0721927863 si va spuneti numele pentru inregistrare ca invitat) . Este posibil sa va placa anumite clase , mai dinamice sau mai lente . Exista 5 mari specializari in aerobic : step , pilates, combat , cycling , aqua .

Trebuie sa vedeti ce anume va place ! Intrucat in acest domeniu artistic este foarte greu sa te pregatesti daca …nu iti place . Iar placutul tine de experienta trecuta din viata dvs. , calitatile motrice prezente ( multi clienti care au venit initial pentru pilates ,au constatat ca le place mai mult dinamic ?! ca se simteau mai bine , ca venind au evoluat etc..)

2.DIMENSIUNEA CURSULUI 

Este bine sa alegeti un curs care cuprinde minim 300h la aerobic si 180h fitness intrucat intr-un timp scurt nu se pot forma calitatile motrice necesare predarii , astfel nu veti fi capabil sa va insusiti si sa va dezvoltati abilitatile de predare.

Este de preferat sa intrebati formatorul ce numar de ore va fi scris pe diploma Dvs. ? caci s-ar putea sa va treziti la ati platit degeaba , pentru o diploma pe care scrie 10,20,30h , etc..acest lucru inseamna nimic ; nu te poti angaja cu asa ceva .Iar in afara nici vorba! Iar de cunostinte si abilitati motrice cred ca si dvs. ca neinitiat va puteti da seama ca nu poate fi vorba.

3.FORMATUL  CURSULUI 

Este foarte important CUM s-a creat acel curs , in urma carei pregatiri si a carei experiente .Respectiv MASTERCLASS a elaborat toate cursurile in urma colaborarii cu 5 scoli din Europa si America , a 2 ani de training cu renumiti Presenteri mondiali si o experienta de 18 ani in domeniul de aerobic-fitness. Nu aparuti peste noapte ,oportunisti(romani sau straini?!) care de fapt sunt interesati doar sa pacaleasca pe cei care sunt necunoscatori in domeniu.

Autorizatia poate sa arate la fel ,insa cursul NU ESTE LA FEL ! Cursul Masterclass are 360h – Calificare nivel 1 – diploma care se poate echivala si in tara si in strainatate.

Nu alegeti asa zise oferte 2 in 1 , 3 in 1 , reduceri !!!  etc.. intrucat va veti face vant cu acea asa zisa diploma fara nici un fel de valabilitate ; un curs pentru a fi recunoscut in strainatate trebuie sa aiba minim 360h pentru aerobic si 180h pentru fitness . Cei care va propun oferte de fapt va pacalesc sa va ia banii , nu invatati nimic si nici diploma nu o veti putea folosi !!! Pentru ca daca ar sti cu adevrat ceva nu ar alege sa dea gratis  doar ca sa incaseze si ei ceva . Uitati-va la modul lor de predare si veti constata singuri diferenta .

NU ALEGETI formatori care se decara cu zeci de mii de absolventi , facand un calcul simplu de cand sunt ei veti constata ca au avut minim 10000 de absolventi anual ?! acest lucru este clar ca este o minciuna.

4.PREGATIREA  TRAINERILOR

Mentionam ca Facultatile de Ed. Fizica nu au pregatirea specializata in aerobic si fitness , ca urmare numitii formatori care va spun ca au terminat o Facultate de profil au o pregatire in aerobic = cu 0 . Va spun acest lucru intrucat si eu am terminat ANEF-ul 6 ani cu specializare aerobic si stiu foarte bine ce am invatat comparativ cu ceea ce stiu acum in urma celor 54de cursuri de specializare pe care le-am facut timp de 3ani.

Pentru a putea face o diferenta ,vizionati video de pe Youtube si site , dati cautare numele trainerilor , priviti modul de predare . Mondial sistemul simetric bilateral este cotat TOPUL PREDARII in aerobic , iar cei care nu stiu sa predea asa , nu au cunostinta deplina .Cei care nu exista pe youtube inseamna ca nu au ce arata ?!

Priviti nivelul clientilor din salile in care lucreaza si veti constata nvelul lor. Intrebati-i ce cursuri de specialitate au absolvit ei ca sa ajunga traineri si CU CINE s-au trainuit ?, sa nu va treziti sa constatati ca sunteti mai buni ca ei cand veti participa la curs !!??

Cei care nu stiu sa predea asa nu pot fi condiderati prefesionisti in domeniu ci doar freestyleri (adica dupa ureche), chiar daca au participat la sute de conventii internationale , de fapt pregatirea lor se apropie de 0.

In lume exista presenteri care au profitat de situatii sau mutat in diverse tari ca sa nu mai plateasca organizatorii transportul , cu alte cuvinte sa fie mai ieftini pentru a putea fi invitati …si asftel sa dobindesca un CV care sa bata la ochi . Daca ii vom analiza ,vom constata cu usurinta ca le lipsesc cunostintele , ca nu au avut umilinta sa se duca sa invete !ci incerca sa-si impuna un stil personal de lucru care de fapt este depasit de 50ani si foarte freestylist. NU ai cum sa creezi cu adevarat decat dupe ce cunosti ceea ce exista pe piata !

Cei mai buni presenteri sunt aceea care stiu sa lucreze si cu incepatori , care sunt capabili sa-si adapteze stilul si metoda de predare la capacitatile lor , care stiu sa le dea cat pot ei sa duca .

    Indiferent de cursul pe care il veti aborda , veti constata ca la MASTERCLASS veti invata sa fiti cu adevarat INSTRUCTORI : sa va creati singuri clasele , coregrafiile , sa stapaniti metodele de predare , sa cunoasteti cu adevarat cum stau lucrurile , cum se fac lucrurile si sa deveniti voi insiva cei care le creeaza .

5. CE  AU  CREAT PANA  IN PREZENT – ORGANIZATORUL CURSULUI

Va sfatuim sa va uitati la cei care au absolvit deja cursurile MASTERCLASS , sa vedeti cum lucreaza ! Sa vedeti modul de predare , coregrafiile pe care le creaza , cum s-au modificat dupa efectuarea cursurilor si cat de multumiti sunt de curs.

CAT SUNT DE APRECIATI  cei care au absolvit la MASTERCLASS !

Va asteptam cu drag sa alegeti sa fim IMPREUNA !

TOP INSTRUCTORII MASTERCLASS reprezinta unul din cele mai inalte standarde de calitate pentru cluburile la care activeaza. Peste Top Instructor este titlul de Presenter National , Presenter International si Master Trainer.

Pentru a fi un profesionist este necesar sa te pregatesti indrumat de profesionisti, ca sa poti afla toate secretele acestei meserii. Pentru a fi cat mai bun ai nevoie de informatii corecte, actualizate si antrenament profesionist.

Va invitam sa vizionati VIDEO  pe paginile site-ului si de pe pagina de facebook/masterclass si va veti convinge singuri referitor la ce inseamna profesionalism.

La cursurile Masterclass veti beneficia de ultimele noutati din domeniul aerobic si fitness cat si din activitatile conexe acestora. Staff-ul de Traineri Masterclass este format din Top Master Traineri Mondiali, ce au la activ peste 40 de cursuri de specializare in domeniu , fiecare.

Cursurile noastre se adreseaza oricui doreste sa patrunda in tainele acestor discipline. Pentru a va inscrie este necesara completarea formularului online si plata unui avans minim de 300 de lei in contul Masterclass

Cursurile se pot fixa si in alte date decat cele specificate ca urmare a solicitarilor pentru un anumit curs .

CONTACT :

ASOCIATIA MASTERCLASS , CUI 24343308

mail:office@masterclass.ro    –  tel: 0721 927 863  (vodafone)  0767 301 607(cosmote)