Curs AUTORIZAT de Ministerul Educatiei ,Cercetarii ,Tineretului si Sportului si Ministerul Muncii si Solidaritatii nationale , are recunoastere internationala.

 DATA incepere :

 26-27 noiembrie 2022  – Bucuresti- worldwide videoconference

Cursul se sustine prin VIDEOCONFERINTA cat si fizic in Bucuresti sau alte orase la cerere !

THAI  COMBAT – TCB – numarul 1 recunoscuta mondial !

Este o clasa noua dezvoltata din basic-ul Tae bo , insa complet diferita de acesta . Caracteristica principala este complexitatea programului avand la baza pasii de aerobic low si high impact combinate cu  loviturile din Muay Thai .

Este o clasa accesibila pentru orice participant care garantat nu se va plictisi niciodata la o asemenea ora ci dimpotriva va descoperi o noua dimensiune !

Come to Thai combat -TCB !

Programa cursului:

Level 1 – Tae-Bo / Thai Combat

Music
Standard combat technique
Basic aerobic-combat steps
Simple combinations 4 – 8 steps
Teaching add on
Methods of building choreography
Cross ad on

Level 2 – Tae-Bo / Thai Combat

Teaching Methods

Cursul se face intr-un weekend .
Absolventii pot opta pentru sustinerea examenului pentru Top Instructor.
Taxa de examinare  si emitere diploma este de 200ron.

The history of the THAI COMBAT -TCB

The history of the THAI COMBAT began few years ago in 2004 , after years doing tae bo, the gym manager came to me and told me : tray to change something ! this because all the classes was the same for years ! Like this I have started to think how I can change something and how I can do other things ! 
Like this was born THAI COMBAT !

Now I can say that everything is different , is beautiful, everythink was changed when I began to tray to create ! Nobody boring doing THAI COMBAT , always is different ! And is more complex , more applicant , much better than everything !You really feel that you have working your body !

This class really help you loosing fat because is an high intensity workout ;

Tray to do this and you will see the results !

Is a the best combat class created from the basic tae bo , and for many future times will be the king of combatment classes ;This class was created by Nadejda Mitescu ; THAI COMBAT Is a complexed class witch include more combinations , special made for not borring never ;Is a class for medium advanced clients with are abituated with dooing tae bo , but many begginers can also do THAI COMBAT without any problem .

You will enjoy all the time dooing Thai Combat because allways will be different !Is like a fight !You will tray to fight and in the same time you will work your body very well ! Much , much, better then a tae bo workout ! You will develop also your abilities , coordination , you will look better !

The name THAI COMBAT means the 8 languages of combatment ; This name want to be the future name of the combatment classes to bring together all attempt of the tae bo developement ;

To can teach THAI COMBAT you need to make a special course witch include 2 levels of qualification , where you will learn the mouvements used , the basic steps used , the musik , metods used for creation and metods udsed for teaching .If you never did a course like this you will never can be a professional , allways you will be out of things .

Choose to become a professional and subscribe for a professional course right now !

The courses and workshops will increase your level so hire than you never think !

Nice to meet you ,

Nadejda Mitescu

Cui se adreseaza ?

La acest curs de specializare va puteti inscrie chiar daca nu ati absolvit cursul de baza, avand obligativitatea de a-l absolvii in maxim 1 an de la data inscrierii.

Unde se desfasoara?

Cursurile se desfasoara in cadrul Centrul Masterclass .sos. Mihai Bravu 174 bl. 229 ( Metrou Piata Iancului- pentru BUCURESTI)

Inscrierile se fac prin plata avansului la Banca  , urmata de confirmare pe mail la office@masterclass.ro CONTUL DE LA CONTACT

Dosarul cu acte trebuie sa contina:

– cerere de inscriere(se completeaza in prima zi de curs)
– copie certificat nastere
– copie CI
– copie ultimul act de studiu
– chitanta taxa

Taxa de scolarizare:

 • – inscriere 1000ron

Cursul se desfasoara pe durata a un weekend(intensiv)  , cu program sambata si duminica intre orele 10:00 – 18:00

                CUM  ALEGEM  CURSUL  PE CARE  IL  DORIM ?

 • 1. TIPUL  CURSULUIDepinde  de ceea ce doriti dvs. sa practicati mai departe si de ceea ce va place mai mult si ati facut pana acum . Exemplu: daca ati facut fitness (adica la aparate ) inseamna ca va trebui sa va orientati catre cursurile de instructor fitness si personal trainer .Daca va place muzica , socializarea , oamenii ,lucrul pe muzica si va plictiseste antrenamentul de aparate , e clar ca trebuie sa alegeti cursul de instructor aerobic-fitness , adica lucrul cu grupul de participanti pe muzica
 • .Daca nu ati facut nimic pana in prezent , ar fi bine sa participati alaturi de noi la niste clase de aerobic sa vedeti daca va place ( sunteti invitatii nostrii la Coliseum Gym str. Ghe.Petrascu nr. 3B , cu telefon inainte la 0721927863 si va spuneti numele pentru inregistrare ca invitat) .
 • Este posibil sa va placa anumite clase , mai dinamice sau mai lente . Exista 5 mari specializari in aerobic : step , pilates, combat , cycling , aqua .Trebuie sa vedeti ce anume va place ! Intrucat in acest domeniu artistic este foarte greu sa te pregatesti daca …nu iti place . Iar placutul tine de experienta trecuta din viata dvs. , calitatile motrice prezente ( multi clienti care au venit initial pentru pilates ,au constatat ca le place mai mult dinamic ?! ca se simteau mai bine , ca venind au evoluat etc..)
 • 2.DIMENSIUNEA CURSULUI –    Este bine sa alegeti un curs care cuprinde minim 300h la aerobic si 180h fitness intrucat intr-un timp scurt nu se pot forma calitatile motrice necesare predarii , astfel nu veti fi capabil sa va insusiti si sa va dezvoltati abilitatile de predare.Este de preferat sa intrebati formatorul ce numar de ore va fi scris pe diploma Dvs. ? caci s-ar putea sa va treziti la ati platit degeaba , pentru o diploma pe care scrie 10,20,30h , etc..acest lucru inseamna nimic ; nu te poti angaja cu asa ceva .Iar in afara nici vorba! Iar de cunostinte si abilitati motrice cred ca si dvs. ca neinitiat va puteti da seama ca nu poate fi vorba.
 • 3.FORMATUL  CURSULUI – Este foarte important CUM s-a creat acel curs , in urma carei pregatiri si a carei experiente .Respectiv MASTERCLASS a elaborat toate cursurile in urma colaborarii cu 5 scoli din Europa si America , a 2 ani de training cu renumiti Presenteri mondiali si o experienta de 18 ani in domeniul de aerobic-fitness. Nu aparuti peste noapte ,oportunisti(romani sau straini?!) care de fapt sunt interesati doar sa pacaleasca pe cei care sunt necunoscatori in domeniu.
 • Autorizatia poate sa arate la fel ,insa cursul NU ESTE LA FEL ! Cursul Masterclass are 360h – Calificare nivel 1 – diploma care se poate echivala si in tara si in strainatate.
 • Nu alegeti asa zise oferte 2 in 1 , 3 in 1 , reduceri !!!  etc.. intrucat va veti face vant cu acea asa zisa diploma fara nici un fel de valabilitate ; un curs pentru a fi recunoscut in strainatate trebuie sa aiba minim 360h pentru aerobic si 180h pentru fitness . Cei care va propun oferte de fapt va pacalesc sa va ia banii , nu invatati nimic si nici diploma nu o veti putea folosi !!! Pentru ca daca ar sti cu adevrat ceva nu ar alege sa dea gratis  doar ca sa incaseze si ei ceva . Uitati-va la modul lor de predare si veti constata singuri diferenta .
 • 4.PREGATIREA  TRAINERILOR  –  Mentionam ca Facultatile de Ed. Fizica nu au pregatirea specializata in aerobic si fitness , ca urmare numitii formatori care va spun ca au terminat o Facultate de profil au o pregatire in aerobic = cu 0 . Va spun acest lucru intrucat si eu am terminat ANEF-ul 6 ani cu specializare aerobic si stiu foarte bine ce am invatat comparativ cu ceea ce stiu acum in urma celor 54de cursuri de specializare pe care le-am facut timp de 3ani.
 • Pentru a putea face o diferenta ,vizionati video de pe Youtube si site , dati cautare numele trainerilor , priviti modul de predare . Mondial sistemul simetric bilateral este cotat TOPUL PREDARII in aerobic , iar cei care nu stiu sa predea asa , nu au cunostinta deplina .Cei care nu exista pe youtube inseamna ca nu au ce arata ?!
 • Priviti nivelul clientilor din salile in care lucreaza si veti constata nvelul lor. Intrebati-i ce cursuri de specialitate au absolvit ei ca sa ajunga traineri si CU CINE s-au trainuit ?, sa nu va treziti sa constatati ca sunteti mai buni ca ei cand veti participa la curs !!??Cei care nu stiu sa predea asa nu pot fi condiderati prefesionisti in domeniu ci doar freestyleri (adica dupa ureche), chiar daca au participat la sute de conventii internationale , de fapt pregatirea lor se apropie de 0.In lume exista presenteri care au profitat de situatii sau mutat in diverse tari ca sa nu mai plateasca organizatorii transportul , cu alte cuvinte sa fie mai ieftini pentru a putea fi invitati …si asftel sa dobindesca un CV care sa bata la ochi . Daca ii vom analiza ,vom constata cu usurinta ca le lipsesc cunostintele , ca nu au avut umilinta sa se duca sa invete !ci incerca sa-si impuna un stil personal de lucru care de fapt este depasit de 50ani si foarte freestylist.
 • NU ai cum sa creezi cu adevarat decat dupe ce cunosti ceea ce exista pe piata !Cei mai buni presenteri sunt aceea care stiu sa lucreze si cu incepatori , care sunt capabili sa-si adapteze stilul si metoda de predare la capacitatile lor , care stiu sa le dea cat pot ei sa duca .   
 • Indiferent de cursul pe care il veti aborda , veti constata ca la MASTERCLASS veti invata sa fiti cu adevarat INSTRUCTORI : sa va creati singuri clasele , coregrafiile , sa stapaniti metodele de predare , sa cunoasteti cu adevarat cum stau lucrurile , cum se fac lucrurile si sa deveniti voi insiva cei care le creeaza .5. CE  AU  CREAT PANA  IN PREZENT – ORGANIZATORUL CURSULUI
 • Va sfatuim sa va uitati la cei care au absolvit deja cursurile MASTERCLASS , sa vedeti cum lucreaza ! Sa vedeti modul de predare , coregrafiile pe care le creaza , cum s-au modificat dupa efectuarea cursurilor si cat de multumiti sunt de curs.CAT SUNT DE APRECIATI  cei care au absolvit la MASTERCLASS !Va asteptam cu drag sa alegeti sa fim IMPREUNA !

  TOP INSTRUCTORII MASTERCLASS reprezinta unul din cele mai inalte standarde de calitate pentru cluburile la care activeaza. Peste Top Instructor este titlul de Presenter National , Presenter International si Master Trainer.

  Pentru a fi un profesionist este necesar sa te pregatesti indrumat de profesionisti, ca sa poti afla toate secretele acestei meserii. Pentru a fi cat mai bun ai nevoie de informatii corecte, actualizate si antrenament profesionist.

  Va invitam sa vizionati VIDEO  pe paginile site-ului si de pe pagina de facebook/masterclass si va veti convinge singuri referitor la ce inseamna profesionalism.

  La cursurile Masterclass veti beneficia de ultimele noutati din domeniul aerobic si fitness cat si din activitatile conexe acestora. Staff-ul de Traineri Masterclass este format din Top Master Traineri Mondiali, ce au la activ peste 40 de cursuri de specializare in domeniu , fiecare.

  Cursurile noastre se adreseaza oricui doreste sa patrunda in tainele acestor discipline. Pentru a va inscrie este necesara completarea formularului online si plata unui avans minim de 300 de lei in contul Masterclass

  Cursurile se pot fixa si in alte date decat cele specificate ca urmare a solicitarilor pentru un anumit curs .

  CONTACT :

  ASOCIATIA MASTERCLASS , CUI 24343308

  mail:office@masterclass.ro    –  tel: 0721 927 863  (vodafone)  0767 301 607(cosmote)

  CONT :

 •  RO 29 BTRL RON CRT 0569 9593 01  Banca Transilvania