Curs recunoscut de Uniunea Practicienilor de Medicina Complementara si Alternativa ,ofera competente pe :

 • Biorezonanta EDUCTOR/SCIO 

Aparatul EDUCTOR /SCIO este cel mai sofisticat aparat de terapie prin biorezonanta magnetica care obtine informatii concrete si gaseste cauzele bolilor indiferent de natura lor , face TERAPIE atat live cat si la distanta !!!

Cursul se adreseaza tuturor celor care doresc sa invete sa manevreze acest aparat si sa isi obtina competentele pentru utilizarea lui .

TERAPEUTUL  EDUCTOR/SCIO 

Este persoana care a absolvit cursul de Terapeut Biofeedback Eductor/Scio, a invatat sa utilizeze aparatul EDUCTOR/SCIO si poseda competente de lucru pe aparatul EDUCTOR/SCIO . Isi poate deschide propriul cabinet de terapii complementare , asigurand tratamentul pacientilor prin metode complementare de tratament cu terapii EDUCTOR/SCIO si suplimente nutritive .

Clinical Investigation Report. ENGClinical Investigation Report. ENG2.1. ISO 13485 Certificate – TUV Rheinland                                                                                          

EDUCTORUL este cel mai avansat sistem de analiză și de terapie disponibile în medicina energetica de azi.

Cursul este abordat de tehnicieni  nutritionisti, medici, asistente ,persoane pasionate care au testat terapia EDUCTOR/SCIO iar la final se obtine diploma de TERAPEUT Biofeedback EDUCTOR/SCIO .

Data incepere curs :

Modul 1 :  7 octombrie 2022 – Bucuresti – online

 • Modul 1 : 7.octombrie 
 • Modul 2 : 25 noiembrie
 • Modul 3 : 26 noiembrie
 • modul 4 :

Daca se formeaza grupa ,cursul poate incepe mai devreme !

Programul mai poate suferi modificari de comun acord cu toti participantii.

Cursul are 4 module si costa 4000ron .Inscrierile se fac prin plata a 1500ron  si confirmare e mail office@masterclass.ro

Diferenta  se achita inainte de  prima zi de curs.

Taxa de examen este 500ron si se achita inainte de examen .

Cursul necesita aparat SCIO sau Eductor .Inscrierea fara aparat se face pe propria raspundere . Suma platita nu este rambursabila.

Documentele se aduc in prima zi de curs ( copie Ci , certificat nastere si Ultimul act de studiu )

Trainer : prof. Dr. Veronica Mitescu – Trainer specialist recunoscut si atestat de Biofeedback .

Vodafone: +40.721.927.863

Cosomote: +40.767.301.607

E-Mail: office@masterclass.ro

Cont RON Masterclass:

RO 29 BTRL RON CRT 0569 9593 01 – Banca Transilvania

Pentru programari CABINET TERAPIE  SCIO  :

tel.0727 827 895 

EDUCTOR este virful de gama al aparaturii cuantice si se numara printre ultimele metode ale sec.20 pentru vindecarea pacientilor de diferite afectiuni.

Ce este EDUCTOR/SCIO  ?

EDUCTOR/SCIO vine de la conștiința științifică sistem de operare cu interfata . SCIO este derivat din latină = știu .

Acesta este capabil să proceseze peste 60 de milioane de biți de date pentru a ajuta la detectarea stress-ul în organism toate în termen de 3 minute pentru a economisi timp valoros pentru terapeut si în a veni cu analiza și a planul de tratament .EDUCTORUL  este un sistem sofisticat și profund de medicina energetica , derivat din SCIO [ Quantum Xrroid Interface Constiinta ] . Aceasta include screening-ul electro – dermice , teste de stres și de biofeedback .

Este un sistem computerizat in care ambele teste echilibreaza organismul la nivel de energie subtilă .

Aceasta integrează științele matematicii , fizicii cuantice  , teoria sub-spațială , electronice și programe de calculator . Terapiile includ următoarele modalități : naturopatie , homeopatia , acupunctura , chiropractica, medicina energetica , psihologie , aromaterapie , reflexoterapie , terapie de culoare , Programare Neuro-Lingvistica , biofeedback și Rife rezonator . Aceasta include, de asemenea, cunoștințe de subiecte metafizice pentru a aduce o perspectivă unică sinergic pentru vindecare naturala .

Eductor este cel mai puternic dispozitiv de biofeedback  proiectat pentru utilizare și vindecare puternica , terapia pe EDUCTOR este de 20 de ori mai puternica decat cu aparatul SCIO iar intrarea energiilor in celula se face in cu totul alt mod .

Firma Biofeedback 2014 detine licenta oficiala de producere a aparatului EDUCTOR si testele clinice cat si avizele medicale ale aparatului EDUCTOR .

Asociatia Masterclass este REPREZENTANT UNIC al Biofeedback 2014 in Romania pentru training si distributie .

EDUCTOR/ SCIO lucrează pentru a stimula și de a exploata capacitatea extraordinară a sistemului uman de auto – vindecare . EDUCTOR / SCIO scaneaza corpul clientului mai mult ca un virus de scanare de pe un calculator , în căutarea pentru orice, de la virusi , deficiente , punctele slabe , alergii , anomalii și sensibilitățile alimentare . Aceasta rapoarte asupra reactivității biologice si rezonantei in organism si indica nevoi , disfuncții și vulnerabilități . Tehnologia EDUCTOR este virful de gama  / SCIO este bazata pe peste 20 de ani de cercetare in medicina bio – energetica si bio – rezonanta . EPFX / SCIO oferă cea mai bună analiză energetica       posibila , depasind cu mult orice alte sisteme .

Ce se înțelege prin ” energia subtilă ” ?

Inteligenta  energiei  pentru diagnostic și vindecare a fost folosita de mii de ani in acupunctura si alte arte stravechi de vindecare tradiționale . Medicina convențională de Vest este singurul sistem major de sanatate , care nu recunoaște nici o formă de energie biologica . Fizica cuantica în ultimii 100 de ani a oferit o înțelegere științifică a electro – magnetismului , care se află în centrul  medicinii energetice .

Fiecare celula , organ , Meridian și emoție are o semnătură electro – magnetică caracteristică . Boala poate începe ca o tulburare energica , care poate fi detectata de către SCIO . Sistemul subtil energetic al corpului este un sistem de avertizare timpurie . Dezechilibre în energiile subtile ale corpului  apar mult mai devreme decât bolile fizice evidente .

Cât de des v-ați plâns de simptome , pentru care toate analizele va sunt normale ? Atunci cand  rezultatele analizelor de sange  , ecografiile, tomografiile  dezvăluie anomalii , procesul de boala poate fi deja foarte avansat . Vindecarea este abordata numai prin armonizarea energiilor subtile .

Toate aspectele vieții noastre [ fizice  , emoțiile , gândurile ] funcționează în conformitate cu legile fizicii cuantice . Acum putem avea acces toate prin  puterea de vindecare energetica , combinate cu înțelepciunea antică și tehnologia modernă .

Ce poate face EDUCTOR  ?

EDUCTOR /SCIO – Analizeaza mintea subconștientă a pacientului , și oferă o interfață între mințile conștiente și subconștiente . Subconștientul monitorizează complexitatea totală de experiență de viață actuala  și trecuta . Deoarece  constiinta este conștienta de doar o mica parte din această totalitate de expunere , prin urmare, nu este o sursă sigură de informații de viață sau de boală .

Dispozitivul adună date bio – energetice din organism prin cincizeci și cinci parametri simultan . Acest lucru se întâmplă la viteză biologica , care este a doua 1/100th pentru fiecare stimul . Acest lucru înseamnă că mii de obiecte pot fi testate pentru reacția din organism în câteva minute .

Dezechilibrele de la nivelul de energie energetic sau subtil pot fi un sistem de avertizare timpurie în ceea ce privește starea de sănătate . Dacă dezechilibrele nu sant corectate la timp, simptomele fizice în cele din urmă vor erupe , și problemele de boala se vor dezvolta . Si fiind un sistem de prevenire , păstreaza energiile subtile echilibrate si ajută la restabilirea energiei fizice .

EDUCTORUL comunică cu corpul pentru a determina ce dezechilibrele energetice sunt cele care afectează sănătatea personală , probleme fizice , mentale și emoționale . Acesta este calibrate pentru a masura reactiile subtile ale organismului la o bază de date de produse biologice , psihologice și medicale în formă electro-magnetica . Informațiile sunt apoi prioritizate pentru a ajuta medicul – in pe nevoile actuale specifice ale corpului . Programul oferă informații specifice pentru energiile subtile – subliniază starile emotionale si mentale , nevoile nutritive , toxinele , sensibilitati alimentare(intolerante) , nevoile digestive , eliminarea , etc Valorile prezentate reprezintă o probabilitate de 85 % că organismul a reacționat la stimulul special .

Evaluarea și Tratamentul

Prin analiza modelelor recurente  terapeutul  va fi în măsură să ofere informații despre problemele care pot fi de recunoastere constienta , cum ar fi stresul mental și emoțional, sugestii nutritionale , sensibilitati alimentare , digestive de  excretie etc.. dezechilibrele energetice sunt identificate prin SCIO în ordinea priorităților organismului .

EDUCTOR/SCIO aplică frecvențele adecvate pentru a ajuta la corectarea dezechilibrelor și pentru a permite corpului să schimbe treptele de viteză pentru o stare de mare sănătate și vitalitate . Subconștientul indică ce tratament sau remedii sunt cele mai potrivite pentru fiecare individ . Practicianul va recomanda suplimente nutritive si modificarile stilului de viata , bazat pe capacitatea lor de a stimula câmpurile de energie ale corpului . Terapeutul  va aplica cunostintele clinice pentru a determina boala de bază , frecvența de tratamente necesare si  strategia pentru sesiuni ulterioare .

În scopul de a obține cele mai multe dintr-o sesiune de SCIO pacientul va trebui să accepte responsabilitatea pentru starea de sănătate și să fie pregătit să implementeze schimbările stilului de viata recomandat .

Ce poate face EDUCTOR/SCIO?

1. Recunoaște  zonele cu probleme : În mâinile unui terapeut instruit , dezechilibrele din domeniul energiei subtile sunt urmarite pentru a determina sursele cele mai probabile de sănătate . Aceasta stimulează conștientizarea conștientă a proceselor inconstiente .

2. Tratament energetic : În plus SCIO are capacitatea de a transmite aproximativ 50 de diferite energii corective pentru a ajuta organismul să stabilească echilibrul energetic pentru sănătatea și bunăstarea . Aceasta include localizarea și deblocarea fluxului de energie , zapping patogeni , biofeedback-ul , stimulând procesele de reparare , stimularea detoxifiere , desensibilizare alergii , reducerea stresului , echilibrare emoții , de echilibrare chakre și mai mult .

3. Recomandări suplimentare pentru tratament :  Terapeutul biofeedback este  de asemenea, în măsură să determine schimbarea stilului de viata s, sa recomande remedii , inclusiv corectarea deficientelor nutritionale , care vor ajuta cel mai bine  intr-un plan de insanatosire .

Este important să înțelegem că vindecarea începe imediat . Procesul de vindecare poate începe subtil pe interior , cu stimuli mici, începând cu reacții în cascadă , care determină schimbări semnificative . Deși este posibil ca unele dezechilibre acute pot fi corectate într-o singură sedinta de terapie , insanatosirea pacientului  depinde de gravitatea situatiei sale.

Fluxul EDUCTOR/SCIO de Sănătate :

 • * Identifica și  îndepărteaza cauza de stres . Pacientul trebuie să fie pregătit să -și asume responsabilitatea pentru boala lui.
 • * Repara toate organele afectate .
 • * Elimina blocajele fluxului de energie din organism .
 • * Reduce simptomele cu metode naturale .
 • * Corecteaza tendințele pacientului .

EDUCTOR/SCIO este o metoda foarte rapida de testare si tratament , testeaza mai mult de 10.000 de articole reactivitate și de noteaza rezultatele  în 3-4 minute . Restul timpului este petrecut pentru tratament .

Se focuseaza pe intreaga persoana  și comunică la nivel spiritual , mental , emotional si fizic .
Cât de multe tratamente sunt necesare ?

Aceasta va depinde de 2 factori :
1 . Rezervele disponibile ale pacientului Life Forța , care determină potențialul de auto- vindecare .
2 . Severitatea simptomelor , sau profunzimea  procesului bolii .

În timp ce discuta rezultatele de la prima sesiune pe EDUCTOR/SCIO , terapeutul va recomanda si discuta despre nevoile ulterioare de tratament . Acest lucru poate varia de la o dată pe saptamana timp de 2-3 luni , pentru o simplă intretinere a condiției  persoanei sanatose , la sedinte saptamanale de 2-3 luni pentru pacientii grav bolnavi cu deficiențe de imunitate , cum ar fi cancerul sau sindromul oboselii cronice .

Terapia dureaza timp de 1-1,5h .

Cum funcționează EDUCTOR / SCIO

EDUCTOR / SCIO Detectează :

Alergeni , emoții , Meridiane , aminoacizi , acizi grași , minerale , boli la animale , esențe de flori , muschi, uleiuri aromaterapie , alimente, sarcodes de organe, bacterii, ciuperci, paraziti, chimie sânge , Geopathics , energii Fizica , oase, plante aromatice , Prionii , Candida , Homeopathics – Isodes , energii spirituale , chakre Homeopathics – nosode , toxine , cromozomi, Homeopathics – clasic , chimie urina , boli dentare și produse , Homeopathics – Combinatii , veninurile , digestie, hormoni , viruși , boli , ligamentele , vitamine , droguri , miasmele , viermi , EEG , ECG , de unde cerebrale .

EDUCTOR / SCIO terapii

Biofeedback

Poate fi folosit pentru:

-Stimularea imunitatii.
-Intinerire.
-Detoxifiere.
-Indepartarea durerii.
-Traume.
-Blocaje psihoemotionale.
-Atacuri de panica.
-Distrugerea agentiilor patogeni.
-Inlaturarea radicaliilor liberi si a dependentelor.
-Echilibrare metabolica si hormonala.

Capacitatea de auto-focalizare a aparatului face ca terapiile sa fie potrivite fiecarei personae in parte, adapatandu-se in permanenta la raspunsurile ei. Cu ajutorul QXCI/SCIO se repara deficientele energetice detectate prin urmatoarele terapii: terapia culorilor, cristalelor, meridiane, electroacupunctura, geometrie sacra, terapia cu delfini, trivector ADN, scalar, EKG, NLP, terapia cu orgon,etc. stimulandu-se capacitatea innascuta de autovindecare. Este cel mai profund system al medicine energetice disponibil acum pe piata noastra, total neinvaziv ce foloseste frecvente homeopate.

Stresul:

Stresul este astazi “ucigasul” numarul unu in lume. El este raspunzator pentru 70-80% dintre cazurile de boala. Diminuarea stresului este o necesitate a societatii actuale pentru a putea trai mai mult, mai sanatos,mai fericit. Daca nu este gestionat corect stresul ne poate afecta in multe feluri el poate afecta functionarea mintii, pot sa apara simptome fizice mergand de la migrene pana la afectiuni gastro-intstinale. Toata lumea resimte efectele negative ale stresului in anumite momente din viata. Uneori putem sa nu aveam nici-un simptom si totusi sa fim bolnavi. Boala este adesea o lectie, mintea poate oglindii sau provoca boala. Cu ajutorul QXCI/SCIO se trezeste forta interioara de vindecare prin activarea inteligentei innascute a organismului viu. Asumarea si acceptarea responsabilitatii pentru vindecare permite maximizarea sanatatii.

Terapiile incluse in program:

ANTI-AGING: dizolvarea tesuturilor adipoase, hidratarea, oxigenarea, detoxifierea, antifumat, echilibrare hormonala, metabolica, stimularea imunitatii, calcularea varstei tesuturilor, varstei energetice si metabolice, riduri, vene varicoase, caderea parului.

ECHILIBRARE MINTE CORP: alinierea chakrelor, echilibrarea aurei, trauma fizice/psihice, degenerare, dureri, stabilizarea neurologica, somn si relaxare, echilibrare functii vitale digestive.

TERAPIA CU CRISTALE : diamant, ametist, jad, aur, argint, quart, alexandrit etc.

HOLOLINGVISTICA: pentru corectarea undelor ce au efect nefavorabil asupra corpului, deblocand emotiile ascunse.

Ex: Groaza afecteaza rinichii si caile uro-genitale. Ura afecteaza ficatul si tractul hepato-intestinal. Anxietatea afecteaza plamanii. Tristetea afecteaza inima si sistemul circulator. Grijile afecteaza splina si sistemul imunitar.

MERIDIANE-ELECTROACUPUNCTURA: prin corpul omului circula in mod ciclic energii care provin din cosmos si de pe pamant. Universul este un tot format din materie si energie stapanit de doua forte antagoniste si complementare numite INN si IANG. Acestea mentin echilibrul Universului, fiind prezente in toate fenomenele si lucrurile, in combinatii diferite. Omul este in armonie cu energia cosmica din care a luat nastere viata, dar ruperea legaturilor dintre om si Univers contribuie la producerea bolilor. Toate energiile sunt repartizate la om in functie de varsta in mod diferit, scazand cu trecerea anilor.

EX: La 20 de ani energia circula in cele mai bune conditii, la 40 de ani da semne ca incepe sa scada, la 60 de ani respiratie incepe sa fie deficitara, vasele de sange se altereaza, muschii se subtiaza, moralul scade, la 80 de ani energia circula cu dificultate in special in plamani, corpul pierzandu-si intreaga suplete. Pentru evitarea imbolnavirii si instalarii precoce a batranetii terapia meridianelor actioneaza cu suces inlaturand toata blocajele si echilibrand INN si IANG.

MENTAL NLP-SUPERLEARNING: organismal beneficiaza de mari imbunatatiri pe masura inlaturarii stagnarilor si blocajelor emotionale si mentale. Aici gasim calea de intoarcere spre lumina. Programul permite si o scanare a undelor cerebrale, imbunatatirea memoriei, inteligentei, concentrarii, etc.

AUTOCOLORtrateaza automat folosind terapia culorilor, verifica reactivitatea la 256 de culori vindecatoare timp de 90 de secunde, dupa care afiseaza culoarea optima pentru ziua respective.

SCALAR AUTO (CHAKRA): corecteaza deranjamentele energetice ale chakrelor, lucrand pe fiecare chakra in parte.

SPINAL: scaneaza si trateaza fluxul energetic din coloana vertebrala si indica zonele cu sensibilitate maxima. Exista posibilitatea interferarii cu o sectiune neurolingvistica pentru tratarea sublucxatiilor de la nivelul coloanei vertebrale.

SPORT INJURY: programul contine si o component speciala pentru sportivi (oxigenare,hidratare,construire musculara,stimularea coordonarii,flexibilitatii,stimulare mentala,anti inflamatii,oase rupte,ligament,cartilagii). Ajuta la realizarea performantelor dorite si este folosit de catre cei mai cunoscuti sportivi din toate domeniile.

PERFORMANTE ATLETI: imbunatatirea performantelor atletilor, cresterea vointei de a castiga, cresterea imunitatii, relaxare, etc.

EEG,EKG,FREQ: testeaza si corecteaza undele cerebrale, sistemul nervos autonom, analizeaza bataile inimii. Contine functii de tratament pentru stabilizarea ritmului cardiac, echilibrarea sistemului nervos simpatic si parasimpatic, tipare de unde cerebrale, subspatiile polimorfe (pana la dimensiunea a-10)

TESUTURILE ADIPOASE-CELULITAinlaturarea tesuturilor grase si a celulitei, drenaj limfatic.

PROGRAM DENTARfurnizeaza si corecteaza informatiile energetice din zona bucala. Stimuleaza vindecarea diverselor afectiuni, inlatura infectiile, inflamatiile, omoara bacteriile, amoebele, etc. cauzatoare ale gingivitei, regenereaza smaltul dentina, radaciniile, nervii, etc.

DETOXIFIEREA: furnizeaza informatii energetice despre stresorii interni si externi, gaseste zonele de maxim interes si modalitatea de detoxifiere de care organismul are nevoie. Acest program este foarte complex, se foloseste pentru chimicale, pesticide, metale grele, mercur.

BIOFEEDBACK: acest program este alcatuit din mai multe programe destinate sa induca reducerea stresului, relaxarea, trezirea asupra constientului, etc. Pe ecran se afiseaza o serie de imagini relaxante cu sunete adecvate. Se realizeaza stimularea vederii, regenerarea organelor, relaxarea mintii, cresterea capacitatii de memorare, stimularea oxigenarii, inlaturarea durerii, eliberarea de frici si atacuri de panica, si multe altele.

TERAPIA CU ORGONaparatul poate genera un camp special ce ajuta la buna functionare a tuturor organismelor si a mediului inconjurator.

AUTO ZAP: elimina parazitii din corp (ciuperci,viermi,virusi,bacterii) cauzatorii multor boli.

TESTARE ANIMALE : programul comuta parametrii sistemului de la cei umani la cei pentru animalul selectat din lista.

ANALIZA SANGELUI IN CAMP INTUNECAT : se realizeaza detoxifierea sangelui, reducerea colesterolului, anemiei, imbunatatira activitatii celulelor, cresterea imunitatii etc. se depisteaza cele mai timpurii semne de boala.

PROGRAM NUTRITIONAL SI HOMEOPATIC : arata si corecteaza dezechilibrele nutritionale. Masoara reactivitatea corpului la vitamine, minerale, aminoacizi, enzime, hormoni, etc.

ENERGII PERVERSE : afiseaza si corecteaza energiile negative din campul persoanei testate ( telefon mobil, calculator, cuptor cu microunde etc.)

EFECTELE PROCEDURILOR ASUPRA CORPULUI:

Se realizeaza o relaxare generala la nivel fizic si psihic.
-Se activeaza puterea de autovindecare, creste vitalitatea celulara.
-Se echilibreaza aura si se aliniaza chakrele.
-Se elimina din subconstient, traumele declansatoare de stres.
-Curata mediul in care este amplasat aparatul, de energii negative.
-Se detecteaza si anihileaza atacurile energetice sub orice forma.

Atacurile psihice pot fi devastatoare si pot lasa urme necontrolabile ca de ex: depresia, anxietatea, boli, lipsa norocului, predispozitie la accidente, pierderea serviciului, pierderea partenerului, probleme financiare etc. In cazurile bolilor atacurile psihice pot deschide recipientul campului energetic personal pentru contaminarea energetica. Contaminarea profunda inseamna boli de lunga durata cronice: sindromul oboselii cronice, fibromiagia (dureri in tot corpul, oboseala, tulburari de somn) scleroza multipla. Nu toata bolile sunt cauzate de atacurile psihice de afara, cancerul este rezultatul atacului psihic personal al celui bolnav.

TERAPII LA DISTANTA PRIN SUBSPATIU:

EDUCTOR/SCIO foloseste principiile fizicii cuantice. Matematicienii descriu subspatiul ca fiind un set multidimensional de spatii geografice suprapuse din universul nostru. La nastere fiecare persoana are o energie specifica fiind diferita in lumea cuantica, avand numele complet al persoanei data locul si ora nasterii, terapia poate incepe. Aceasta tehnologie uimitoare permite EDUCTOR/SCIO sa gaseasca o persoana oriunde in lumea cuantica, la fel ca si cand formezi un numar pe telefonul mobil, subspatiul permite sa accesezi orice persoana, in orice moment cu permisiunea ei. Albert Einstein a spus “Totul este energie si dincolo de aceasta este Inteligenta Suprema”. Pentru aceste terapii este necesara o discutie telefonica, in care sunt transmise datele personale si stabilirea orei de incepere. Tot ce trebuie este sa va relaxati si sa stati confortabil. Copii si animalele de companie raspund foarte repede la acest gen de terapie, indiferent in ce parte a lumii se afla. La sfarsitul sedintei, rezultatele se vor comunica telefonic sau prin E-MAIL.

BIORITM (ASTROLOGIE MEDICALA,COMPATIBILITATE CUPLU)

Bioritmul reprezinta o variatie periodica a energiilor individuale la nivel fizic, emotional, intelectual. Programul corecteaza unele problem aparute in momentul testarii, calculeaza compatibilitatea dintre parteneri si ii armonizeaza pe aceleasi frecvente, analizeaza deficientele energetice, cu care ne-am nascut pentru a putea preveni aparitia bolilor.

TRAUMA SI RANI:

Trauma reprezinta o leziune fizica sau psihica. Dispozitivul detecteaza si calculeaza cu precizie anii cand s-a produs trauma, ce fel de organe au fost afectate, legaturile emotionale si declanseaza corectarea stergand informatiile negative si accelerand vindecarea. Traumele afecteaza capacitatea persoanei de a face fata in mod adecvat stresului si pe termen lung genereaza boli. Trauma este “a sasea cauza” de deces la nivel mondial reprezentand 10% din mortalitatea de toate tipurile.

ESENTE FLORALE SI REMEDII FLORALE BACH:

Dr. Edward Bach a grupat aceste remedii in sapte categorii.

Remedii pentru:

 1. Frica (anxietate, ganduri de sinucidere, fobii, timiditate, atac de panica).
 2. Singuratate( ganduri, nerabdare).
 3. Preocupare pentru binele celorlalti.
 4. Nehotarare.
 5. Sensibilitate excesiva ( ura, razbunare, invidie).
 6. Dezamagire si disperare.
 7. Interes insuficient fata de prezent.

Toate aceste stari emotionale se pot corecta prin regasirea echilibrului interior cu ajutorul dispozitivului /SCIO.

STIMULARE CELULE STEM:

Celulele stem sunt furnizori de celule noi. Cand suntem raniti sau bolnavi, celulele noastre sufera. Prin stimularea celulelor stem din propriul corp se realizeaza refacerea tesuturilor ranite si inlocuirea celulelor moarte. In acest fel celulele noastre stem ne mentin sanatosi si pot preveni imbatranirea premature. Celulele stem sunt ca o armata proprie de medici microscopici.