Curs  AUTORIZAT de Ministerul Invatamantului, Ministerul Muncii si are recunoastere internationala.

                                   1.  INSTRUCTOR  de YOGA traditionala

DATA incepere curs : 4-5 martie 2023 

 • Modul 1: 4-5 martie 2023
 • Modul 2 : 1-2 aprilie
 • Modul 3 : 6-7 mai
 • Modul 4: 3-4 iunie

NIVEL 2 : 1-2 Iulie 2023

 • Modul 1 : 1-2 iulie
 • Modul 2 : 8-9 iulie
 • Modul 3 : 15-16 iulie                                                                     yoga curs :www.masterclass.ro

Pentru inscriere se plateste minim prima rata de 1000 ron /modul !!! si se trimite confirmarea pe office@masterclass.ro

Cursul costa :

 1. 3600 platibili inegral sau in 2 rate .
 2.  in rate de 1000ron platibile in cele 4 module -total 4000ron.

           Cursul de Instructor YOGA este un curs profesionist cu durata de 360h efectuat INTENSIV in 4 module .El cuprinde toate cunostintele pentru a fi capabil de a conduce o clasa de YOGA. La final se obtine Diploma eliberata de Ministerul Muncii de Instructor aerobic-fitness) si Diploma Instructor yoga -eliberata de Asociatia Masterclass

                                                         CURS DE INSTRUCTOR YOGA

 Autorizat de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii, cu recunoastere internationala

Exista 2 Tipuri de Cursuri :

 • Yoga traditionala: 3600 ron – Instructor Yoga (cu certificat de la Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii)
 • Tehnici de meditatie: 1800 ron – Instructor Yoga avansat

1. Yoga traditionalayoga curs :masterclass.ro

           Cursul de INSTRUCTOR YOGA este un curs acreditat de formare a competențelor necesare pentru a conduce clase de Yoga. Cursul imbina pregatirea practică și cea teoretica, fiind prezentate elemente esentiale din filosofia si practica Yoga.

 • MODUL 1   :  Yama – Niyama/Surya – Chandra Namaskar/Pawanmuktasana/10 Asanas
 • MODUL 2   :  Recapitulare/Vinyasa/Ashtanga Vinyasa/Aliniament static si dinamic /10 Asanas
 • MODUL 3    : Recapitulare/Anatomie si Biomecanica/Chakras/Shatkarma/10 Asanas
 • MODUL 4    : Recapitulare/Pranayama/Bandha/Metodica predarii/10 Asanas

Specializarea Yoga se obtine prin parcurgerea integrala a celor 4 module. La final, se va sustine examenul pentru Instructor de Yoga, constand in proba teoretica si practica.                           

2. Tehnici de meditatie

Cursul avansat de meditatie ofera, prin invatare practica, tehnici Prana Kriya, Mudras si Chanting Mantra. Pentru a accede la acest curs este necesara experienta in yoga .Cursul conține trei module in format de weekend, cu prezenta obligatorie.

Dupa absolvire, se obtine Diploma de Instructor Yoga avansat, eliberata de Asociatia Internationala Masterclass.

Cui se adreseaza ?

Cursul se adreseaza atat pasionatilor de yoga care vor sa devina instructori autorizati, cat si celor care doresc sa isi aprofundeze practica.

Unde se desfasoara?

Cursurile se desfasoara in cadrul Centrului Masterclass: Sos. Mihai Bravu nr. 174, Bl. 229, Sc. B, interfon 33 (in statia 104 de pe Mihai Bravu – intersectie cu Vatra Luminoasa – Metrou Piata Muncii sau Iancului).

Dosarul cu acte se aduce in prima zi de curs sau se trimite online si trebuie sa contina:

 • – cerere de inscriere (se completeaza in prima zi de curs)
 • – copie certificat nastere
 • – copie CI
 • – copie ultimul act de studiu (minim 12 clase)
 • – chitanta taxa – original

TAXA de examinare de 200 ron se plateste in ziua examenului.

Pentru alte orase, depinde de modul de organizare, se poate percepe o taxa de 50 ron/modul in plus, respectiv intrarea la sala unde se tine cursul.

Cursul se desfasoara in weekend (intensiv), cu program sambata si duminica, intre orele 9:30 – 18:00.

Cursul se desfasoara cu minim 4 cursanti.

ASOCIATIA  MASTERCLASS

 • CUI 24343308
 • Tel. 0721 927 863
 • Mail: office@masterclass.ro

Sos. Mihai Bravu 174 Bl. 229, Sc. B interfon 33

CONT IBAN:

RO 29 BTRL RON CRT 0569 9593 01 – Banca Transilvania

curs yoga :www.masterclass.ro2

                                                                        CUM  ALEGEM  CURSUL  PE CARE  IL  DORIM ?

1. TIPUL  CURSULUI

Depinde  de ceea ce doriti dvs. sa practicati mai departe si de ceea ce va place mai mult si ati facut pana acum . Exemplu: daca ati facut fitness (adica la aparate ) inseamna ca va trebui sa va orientati catre cursurile de instructor fitness si personal trainer .

Daca va place muzica , socializarea , oamenii ,lucrul pe muzica si va plictiseste antrenamentul de aparate , e clar ca trebuie sa alegeti cursul de instructor aerobic-fitness , adica lucrul cu grupul de participanti pe muzica .

Daca nu ati facut nimic pana in prezent , ar fi bine sa participati alaturi de noi la niste clase de aerobic sa vedeti daca va place ( sunteti invitatii nostrii la Coliseum Gym str. Ghe.Petrascu nr. 3B , cu telefon inainte la 0721927863 si va spuneti numele pentru inregistrare ca invitat) . Este posibil sa va placa anumite clase , mai dinamice sau mai lente . Exista 5 mari specializari in aerobic : step , pilates, combat , cycling , aqua .

Trebuie sa vedeti ce anume va place ! Intrucat in acest domeniu artistic este foarte greu sa te pregatesti daca …nu iti place . Iar placutul tine de experienta trecuta din viata dvs. , calitatile motrice prezente ( multi clienti care au venit initial pentru pilates ,au constatat ca le place mai mult dinamic ?! ca se simteau mai bine , ca venind au evoluat etc..)

2. ORGANIZATORUL CURSULUI

Intrucat au aparut o multime de asa zisi furnizori de formare , va sfatuim sa va uitati la experienta in Formarea profesionala , CINE SUNT cei care organizeaza ,cum au aparut pe piata ? cand? ce au mai organizat , cat de multumiti au fost cursantii(daca au avut) .

3.DIMENSIUNEA CURSULUI 

Este bine sa alegeti un curs care cuprinde minim 300h la aerobic si 180h fitness intrucat intr-un timp scurt nu se pot forma calitatile motrice necesare predarii , astfel nu veti fi capabil sa va insusiti si nici sa va dezvoltati abilitatile de predare.

4.FORMATUL  CURSULUI 

Este foarte important CUM s-a creat acel curs , in urma carei pregatiri si a carei experiente .Respectiv MASTERCLASS a elaborat toate cursurile in urma colaborarii cu 5 scoli din Europa si America , a 2 ani de training cu renumiti Presenteri mondiali si o experienta de 18 ani in domeniul de aerobic-fitness. Nu aparuti peste noapte ,oportunisti(romani sau straini?!) care de fapt sunt interesati doar sa pacaleasca pe cei care sunt necunoscatori in domeniu, oferind reduceri ?! sa le vina si lor cineva la curs ?!.

Asa zisele organizatii tip European  Fitness … sau altele Nu detin competente de recunoastere in nici o tara precum pretind ,sunt niste escroci in spatele lor care pacalesc lumea prin titlul pompos pe care si la-u ales tocmai pentru a escroca.

5.PREGATIREA  TRAINERILOR

Mentionam ca Facultatile de Ed. Fizica nu au pregatirea specializata in aerobic si fitness , ca urmare numitii formatori care va spun ca au terminat o Facultate de profil au o pregatire in aerobic = aproape cu 0 . Va spun acest lucru intrucat si eu am terminat ANEF-ul 6 ani cu specializare aerobic si stiu foarte bine ce am invatat comparativ cu ceea ce stiu acum in urma celor 54de cursuri de specializare pe care le-am facut timp de 3ani.

Pentru a putea face o diferenta ,vizionati video de pe Youtube si site , dati cautare numele trainerilor , priviti modul de predare . Mondial si unanim sistemul simetric bilateral este cotat TOPUL PREDARII in aerobic .

Cei care nu stiu sa predea asa nu pot fi condiderati prefesionisti in domeniu ci doar freestyleri (adica dupa ureche), chiar daca au participat la sute de conventii internationale , de fapt pregatirea lor se apropie de 0.

In lume exista presenteri care au profitat de situatii sau mutat in diverse tari ca sa nu mai plateasca organizatorii transportul , cu alte cuvinte sa fie mai ieftini pentru a putea fi invitati …si asftel sa dobindesca un CV care sa bata la ochi . Daca ii vom analiza ,vom constata cu usurinta ca le lipsesc cunostintele , ca nu au avut umilinta sa se duca sa invete !ci incerca sa-si impuna un stil personal de lucru care de fapt este depasit de 50ani si foarte freestylist. NU ai cum sa creezi cu adevarat decat dupe ce cunosti ceea ce exista pe piata !

Cei mai buni presenteri sunt aceea care stiu sa lucreze si cu incepatori , care sunt capabili sa-si adapteze stilul si metoda de predare la capacitatile lor , care stiu sa le dea cat pot ei sa duca .

Indiferent de cursul pe care il veti aborda , veti constata ca la MASTERCLASS veti invata sa fiti cu adevarat INSTRUCTORI : sa va creati singuri clasele , coregrafiile , sa stapaniti metodele de predare , sa cunoasteti cu adevarat cum stau lucrurile , cum se fac lucrurile si sa deveniti voi insiva cei care le creeaza .

6. CE  AU  CREAT PANA  IN PREZENT 

Va sfatuim sa va uitati la cei care au absolvit deja cursurile MASTERCLASS , sa vedeti cum lucreaza ! Sa vedeti modul de predare , coregrafiile pe care le creaza , cum s-au modificat dupa efectuarea cursurilor si cat de multumiti sunt de curs.

CAT SUNT DE APRECIATI  cei care au absolvit la MASTERCLASS !

Va asteptam cu drag sa alegeti sa fim IMPREUNA !

TOP INSTRUCTORII MASTERCLASS reprezinta unul din cele mai inalte standarde de calitate pentru cluburile la care activeaza. Peste Top Instructor este titlul de Presenter National , Presenter International si Master Trainer.

Pentru a fi un profesionist este necesar sa te pregatesti indrumat de profesionisti, ca sa poti afla toate secretele acestei meserii. Pentru a fi cat mai bun ai nevoie de informatii corecte, actualizate si antrenament profesionist.

Va invitam sa vizionati VIDEO  pe paginile site-ului si de pe pagina de facebook/masterclass si va veti convinge singuri referitor la ce inseamna profesionalism.

La cursurile Masterclass veti beneficia de ultimele noutati din domeniul aerobic si fitness cat si din activitatile conexe acestora. Staff-ul de Traineri Masterclass este format din Top Master Traineri Mondiali, ce au la activ peste 40 de cursuri de specializare in domeniu , fiecare.

Cursurile noastre se adreseaza oricui doreste sa patrunda in tainele acestor discipline.