CURS DE ONCOTERAPIESPECIALIZARE  ÎN  TRATAREA   CANCERULUI

Curs recunoscut de UPMCA – Uniunea Practicienilor de medicina alternativa

COD NOMENCLATORUL CALIFICĂRILOR / COR – 223008 – TERAPEUT ÎN TERAPII COMPLEMENTARE – NIVEL 4

360 ore – 3 module – curs intensiv.

Curs Oncoterapie

Pentru a profesa ca si terapeut, aveți nevoie de minim curs calificare în domeniul sanatatii, de specializare și avizul de liberă practică eliberat de UPMCA(www.upmca.ro)

 • Asociația MasterClass are contract de exclusivitate pentru formare profesională cu UPMCA – Uniunea Practicienilor de Medicină Complementară și Alternativă. Cursul de Oncoterapie este un curs de specializare în tratarea cancerului, diploma fiind eliberată de Asociația MasterClass și recunoscută de UPMCA, fiind unicul curs de acest fel în acest moment.
 • Cursul se adresează tuturor practicienilor de medicină alternativă, medicilor, asistenților medicali, tehnicienilor nutriționiști, farmaciștilor, cât și celor interesați de domeniul terapiilor alternative, personalului din domeniul medical și specialiștilor, persoanelor pasionate de nutriție și onconutriție sau celor care doresc să își deschidă propriul cabinet ca și oncoterapeuți, dar și, implicit, tuturor celor care suferă de această afecțiune, cursul punând accentul în special pe întărirea sistemului imunitar.
 • CONDIȚII DE ÎNSCRIERE : minim studii liceale ( cu diploma de bacalaureat ), cu sau fără experiență în domeniu.
 • La finalul cursului se obține diploma de specializare în ONCOTERAPIE, diplomă eliberată de Asociația MasterClass și avizată de UPMCA.
 • UPMCA deține ORDINUL PRACTICIENILOR de medicină complementară și alternativă și eliberează avizul de liberă practică, în condițiile legii.
 • Pentru refacerea diplomei, în cazul completării greșite a formularelor oficiale de înscriere la curs, taxa este de 300 ron. Atât formularul de înscriere la curs, cât și la examen sunt documente oficiale, ce trebuie completate citeț, cu majuscule, la fel ca în buletinul/cartea de identitate.

  CURSURILE SE SUSȚIN PRIN VIDEOCONFERINȚĂ online!

  Data de începere a cursului :

 •  11  noiembrie 2022 – modulul 1

 • Modulul 2 : 9 decembrie

 • Modulul 3 :  

 • Examen :

   Înscrierea la curs se face NON-STOP, până maxim 7 zile înainte de începerea cursului.

  • Pentru înscriere/la înscriere se va achita suma de 1200 RON de către fiecare cursant și se va trimite online dovada plății pe adresa de email office@masterclass.ro
  • Cursul are 3 module și costă :
  • 2400 RON, plătibili integral sau în maxim 2 rate ( a câte 1200 RON ) + taxa de examen de 300 RON.
  • 2700 RON, plătibili în 3 rate ( a câte 900 RON ) + 300 RON taxa de examen.
  • Taxa se plătește înainte de cele 3 module ale cursului, în contul Asociației MasterClass :

CONT ASOCIATIA  MASTERCLASS  :

RO 29 BTRL RON CRT 0569 9593 01Banca Transilvania

se trimite mail de confirmare cu ordinul de plată pentru cursul de oncoterapie atașat la office@masterclass.ro .

ACTELE NECESARE înscrierii se trimit scanate pe email office@masterclass.ro :

 cerere de înscriere ( se completează înainte de data începerii cursului )

– copie certificat naștere

– copie CI

– copie ultimul act de studiu

– copie certificat căsătorie (dacă este cazul)

– copie după ordinul de plată al taxei

 • COMPETENȚELE SPECIALISTULUI ÎN ONCOTERAPIE :
  • Evaluează starea de sănătate și necesitățile pacientului.
  • Elaborează și aplică planurile de tratament complementar personalizate.
  • Recomandă terapiile complementare personalizate.
  • Recomandă suplimente și remedii naturale.
  • Aplică terapiile complementare pentru care are competențe.
  • Asistă pacientul în demersul terapeutic alternativ.

  PROGRAMA CURSULUI DE ONCOTERAPIE – SPECIALIZARE ÎN TRATAREA CANCERULUI :

  • Argument – introducere în mecanismul de funcționare a cancerului, în contextul mai amplu al pandemiei actuale de boli cronice, specifice societăților dezvoltate.
  • Concepte actuale/noutăți privind factorii majori ce contribuie la apariția și dezvoltarea cancerului : poluanții de mediu, unele virusuri/bacterii/ciuperci, intoxicația cu metale grele și alte toxine nemetalice, organismele modificate genetic – OMG, vaccinurile și medicamentele, hrana procesată, alcoolul și fumatul, stresul, obezitatea și lipsa activității fizice, glandele suprarenale etc.
  • Limbajul codificat al organismului – semnale timpurii de avertisment în apariția cancerului.
  • Analizele clasice și ultimele noutăți privind cele mai performante teste și analize de înaltă rezoluție, cu grad ridicat de precizie și eficiență, fără alte reacții secundare, în depistarea tuturor tipurilor de cancer.
  • Analiza sistematizată a principalelor tipuri de cancer.
  • Terapiile clasice și alternative/complementare folosite în tratamentul cancerului.
  • Noile tendințe de combatere a cancerului prin întărirea sistemului imunitar și detoxificarea organismului, onconutriția/terapia nutrițională în combaterea cancerului – meniuri anticancer.
  • Remediile tradiționale anticancer.
  • Traumele emoționale și limbajul codificat al emoțiilor corespunzătoare fiecărui organ în parte – concepte și tendințe.
  • Rolul major al plantelor, alimentelor și suplimentelor alimentare pe bază de plante în combaterea cancerului.
  • Noutăți privind terapiile de vârf în tratamentul și combaterea cancerului.
  • Onconutriția/meniuri personalizate anticancer.

   

Aveam să înțeleg mai târziu…,

Cancerul nu este o condamnare la moarte, aveți încredere în Dumnezeu, aveți încredere în voi, luptați, întotdeauna există SPERANȚĂ…!

Emanuel Tatomir

                                                                                                                 ARGUMENT

”Nu este nimic pe lume mai scump, decât boala și ignorarea ei!”

Sigmund Freud

 • 06.2017, o zi de vară ca oricare alta, și o știre transmisă la RomâniaTV, care a trecut aproape neobservată de autorități și Ministerul Sănătății, deși…

”Numărul pacienților români care se tratează în afara țării a crescut cu peste 128%, față de aceeași perioadă a anului trecut, românii preferând Austria, Franța, Germania, datorită calității actului medical de acolo”… este cutremurător.

 • Cifrele morții din România…, conform ultimelor date Globocan 2018 ( Globocan Cancer Observatory ), în anul 2018 numărul cazurilor nou depistate s-a ridicat la 83461, în condițiile în care peste 51000 de oameni își pierd viața anual din cauza cancerului.

Aceste date se află stocate și în baza de date a Institutului Național de Statistică.

An de an, cancerele ucid zeci de mii de oameni ( peste 51000 de români, adică 141 pe zi, în 2018 ) și nimeni nu are nicio tresărire de emoție, nu se întâmplă nimic…?

În Biblie, Osea 4:6, stă scris : ”Poporul Meu piere din lipsă de cunoaștere”.

           România, undeva, pe un pat de spital…, am luat contact direct, față în față, cu monstrul tăcut, cu ucigașul de elită numit cancer… și după o operație de câteva ore, am început lupta pentru supraviețuire. Cu credință în Dumnezeu, care a mai făcut încă un miracol, am combinat o metodă de detoxificare, dublată de o nutriție avansată personalizată, suplimente de mare putere și alte terapii complementare. Aveam să înțeleg mai târziu…, cancerul nu este o condamnare la moarte, aveți încredere în Dumnezeu, aveți încredere în voi, luptați, întotdeauna există speranță…!

             Această lucrare, această carte, vine din cealaltă parte, a bolnavului, a supraviețuitorului, și nu are ca scop convingerea cuiva sau determinarea cuiva să adopte metodele sau procedurile complementare, altele decât cele clasice. Credem în libertatea fiecărui om de a-și alege singur terapiile și tratamentele, cu mențiunea că această alegere nu va fi reală decât atunci când fiecare își cunoaște toate opțiunile, și dintr-o parte și din cealaltă parte, sau o combinare între ele. 

CANCERUL

”În sănătate nu există boală.

Cancerul nu se instalează niciodată într-un țesut sănătos!”

Dr. Robert Morse

            Reprezintă a doua mare cauză de deces din societatea occidentală, iar cele mai răspândite cinci forme de cancer : de stomac, sân, plămâni, colorectal și de prostată, erau aproape necunoscute înainte de secolul al XX-lea, creșterea incidenței acestora fiind legată de dezvoltarea economică a societății, a industriei și chimizării, la pachet cu poluarea mediului ambiant. Cercetătorii au demonstrat că cu cât o țară este mai dezvoltată din punct de vedere economic, cu atât cancerul este mai dinamic și mai răspândit.

Credeți sau nu, cancerul este o boală a lumii moderne, pentru că oricât am căuta în trecutul istoriei omenirii, prima menționare a sa apare abia în secolul al XVII-lea, odată cu revoluția industrială.

           Practic, putem afirma că este o boală creată de oameni, pornind de la poluare și mergând până la schimbările majore apărute în alimentația și stilul nostru de viață, deoarece nu există absolut nimic în mediul nostru natural care să poată cauza cancerul. Viziunea actuală pe care o avem față de cancer este total greșită, deoarece această temută boală nu este o condamnare la moarte, fiecare dintre noi, oricând, își poate activa propria capacitate naturală de vindecare dăruită de Dumnezeu.

        În prezent, potrivit OMS ( Organizația Mondială a  Sănătății ), unul din doi bărbați și una din trei femei se confruntă cu această temută maladie. Este aproape sigur că noi, oamenii, suntem cei care ne creăm singuri bolile de care suferim astăzi. La fel ca întreaga viață, corpul nostru este, de fapt, o oglindă care reflectă cu precizie gândurile și sentimentele noastre interioare.

Fiecare celulă din corpul nostru răspunde la fiecare gând pe care îl emitem în interior și la fiecare cuvânt pe care îl rostim.

               Corpul nostru conversează în permanență cu noi, dar, din nefericire, noi, oamenii, ne facem prea puțin timp pentru a-i asculta mesajele trimise.  Gândurile, cuvintele și mesajele, care se repetă foarte des, dau naștere anumitor comportamente și posturi fizice ale corpului nostru, precum și ale bunăstării sau bolilor fizice. Este aproape imposibil ca un om veșnic încruntat, veșnic nemulțumit, nefericit, să nutrească sau să emane gânduri fericite sau pline de optimism, de speranță sau de iubire.

                  Și totuși, ce este cancerul? Pe scurt, cancerul reprezintă o boală ce determină incapacitatea sistemului nostru imunitar de a elimina celulele anormale, mutante, înainte ca acestea să se ancoreze în organismul nostru și să devină canceroase.

               În fiecare zi, prin corpul nostru circulă mii de celule canceroase, nimic ieșit din comun atunci când sistemul nostru imunitar funcționează normal, dar atunci când nu funcționează perfect, să zicem, datorită vreunui virus sau altor paraziți, datorită substanțelor chimice din alimente, din medicamente sau a poluanților de mediu, de exemplu, ce pot bloca sistemul nostru imunitar, atunci încep să apară și problemele.

         Noi venim cu o altă poziție, total diferită, și considerăm că anomaliile genetice reprezintă doar un simptom al cancerelor, și nu cauza lor reală, și că doar 4-5% dintre toate tipurile de cancer pot fi atribuite moștenirii genetice, restul fiind, de fapt, o consecință legată de stilul de viață, printre care : alimentația, fumatul, consumul băuturilor alcoolice, medicamentelor, anumite proceduri de depistare a cancerelor, vaccinuri, poluarea mediului ambiant etc.

Se pare că, fără să vrem, ne săpăm singuri mormântul zi de zi, cu furculița și cuțitul și că, la momentul actual, cel mai mare factor de risc al apariției cancerelor îl reprezintă alimentația noastră, hrana procesată de zi cu zi, plină de substanțe chimice, potențatori și coloranți, devitalizată și lipsită de enzime și nutrimente.

Pandemia actuală de boli cronice, printre care și cancerul, este în strânsă legătură cu trecerea societăților dezvoltate la o dietă bazată predominant pe alimente de proveniență animală și procesate ( devitalizate ). Consumul la ora actuală se bazează pe carne, lactate, ouă, uleiuri rafinate, făină albă, zahăr, cereale rafinate, băuturi răcoritoare carbogazoase, această tranziție alimentară fiind însoțită de creșterea în mod accelerat a bolilor cronice : cardiovasculare, diabet, obezitate, boli autoimune sau cancere.

Cine dorește poate să își măsoare nivelul de vitamina C din sânge, prin analize, acesta fiind un biomarker ce ne arată nivelul de consum din alimentația noastră a alimentelor vegetale, corespunzătoare unei diete sănătoase.

Incidența diabetului, a bolilor cardiovasculare și a principalelor tipuri de cancere, diferă enorm de mult de la o țară la alta sau de la o regiune la alta, în interiorul aceleiași țări, neavând, practic, nicio legătură cu genetica. De pildă, atunci când oamenii emigrează dintr-o regiune sau o țară cu alimentație tradițională, bazată pe alimente vegetale ( regiune cu risc redus ), într-o regiune sau țară cu alimentație procesată ( regiune cu risc major ), atunci ei riscă să se îmbolnăvească la fel ca și populația locală.

           Foarte curios în privința cancerelor este faptul că marea majoritate a deceselor nu sunt atribuite cancerului inițial, ci, paradoxal, metastazelor, adică slăbirii accentuate a sistemului imunitar, atunci când cancerul se răspândește cu viteză peste tot și își face loc în organele vitale, proces ce poate lua uneori chiar și câțiva ani.

Acest proces poate fi ”grăbit” atunci când noi intrăm sau nu cu bocancii în miezul problemei prin biopsii, biopsii multiple, puncții, tomografii computerizate și axiale, ce folosesc numeroase raze ”X” emise în diferite unghiuri, colonoscopii, medicamente, chimioterapie, radioterapie etc.

Toate acestea slăbesc și distrug încet, încet, sistemul imunitar și așa slăbit, ajutând practic celulele canceroase să se dividă, să se împrăștie cu repeziciune în corp, să producă metastaze și să invadeze alte organe vitale. De fapt, metastazele și tratamentele novative  ale medicinii alopate sunt cele care distrug majoritatea pacienților bolnavi de cancer.

Un studiu publicat în China în anul 2009 în Jurnalul Bioscience Hypotheses susține că chimioterapia și radioterapia sunt mult mai dăunătoare, decât dacă nu ai face nimic, deoarece, în loc să distrugă baza problemei, o întărește, făcând din cancer o boală mult mai rezistentă și mai letală.

Noi am constatat că zona intestinală, respectiv mediul intern, este zona cea mai sensibilă, adică locul pe unde cancerul pătrunde întotdeauna în corp, mediu aflat în strânsă legătură cu bacteriile benefice ( probiotice ), ce reprezintă, de fapt, cheia unui sistem imunitar puternic.

                                                                    MECANISMUL FUNCȚIONĂRII CANCERULUI

             Din păcate, cancerul este, în mod cert, una dintre cele mai versatile și greșit înțelese boli de pe planetă. Am fost învățați/educați să credem că testele de depistare timpurie a cancerului, respectiv : mamografiile, testele PSA pentru bărbați, tomografiile sau colonoscopiile, ne vor aduce șanse mai mari de supraviețuire, că dacă aceste fantastice teste au depistat cumva cancerul, îl putem trata prin ”singurele proceduri agreate de medicina alopată”, respectiv operație, chimioterapie și radioterapie. Nimic mai fals. Tot ceea ce ni s-a spus despre cancer este, paradoxal, greșit, pentru că, de fapt, cancerul este ceva normal.

             Corpul uman este o minune a Creației Divine, poate învinge singur cancerul, deoarece are o capacitate uimitoare de a distruge celulele canceroase care apar și se dezvoltă zilnic, dar, facem precizarea că numai atunci când sistemul imunitar funcționează perfect. Realitatea este însă alta. Putem să afirmăm cu siguranță, datorită experienței din domeniu, că, de fapt, cancerul este leacul ideal apărut acolo… ca să ne salveze nouă viața, atunci când trupurile noastre au acumulat atât de multe toxine, incât putem muri otrăviți.

Adică, organismul inteligent construiește o pungă în care depozitează toate toxinele ( otrava ) și o sigilează ( tumoarea ). Această boală este o reacție normală a organismului la atacul toxic al paraziților, al expunerii îndelungate la agenții patogeni, toxine, poluare, alimentație greșită etc., leacul suprem pentru o toxicitate extremă.

         Cancerul reprezintă, practic, rezultatul prăbușirii silențioase a sistemului nostru imunitar, care nu mai are puterea de a distruge și elimina celulele mutante, înainte ca acestea să se ancoreze în organism și să se transforme din celule sănătoase normale în celule canceroase anormale/mutante. Celulele mutante devin tot mai numeroase, încât încep să deturneze glucoza din alimente și sânge și să o folosescă pentru propria hrană și reproducere. Pe scurt, acest proces înseamnă că glucoza necesară funcționării normale a celulelor organismului devine pericolul numărul 1, atunci când celulele mutante preiau controlul și devin majoritare. Acest fapt produce un deficit energetic puternic organismului slăbit și îl împiedică să producă enzime protectoare, enzime antioxidante precum SOD ( superoxid-dismutaza ) sau GPX    ( glutation-peroxidaza ).

             Se creează astfel și o lipsă acută de oxigen, atât pentru celulele sănătoase, dar și canceroase, cele canceroase, mult mai puternice și mai rezistente, declanșează angiogeneza, adică procesul de formare a propriilor vase de sânge, pentru a obține zahărul și sângele necesare propriei supraviețuiri. Acest lucru întrerupe practic alimentarea celulelor sănătoase ale organismului cu glucoza și oxigenul de care au nevoie pentru a funcționa normal și a produce energie, iar glucoza deturnată este folosită de celulele canceroase pentru propria dezvoltare și răspândire în organism. Acest proces poate continua la nesfârșit, până când celulele canceroase pun stăpânire pe întregul organism.

CUPRINSUL CURSULUI

ARGUMENT

 1. CANCERUL
 2. FACTORII MAJORI CARE CONTRIBUIE LA APARIȚIA CANCERULUI/POLUANȚII DE MEDIU/UNELE VIRUSURI, BACTERII SAU CIUPERCI ( FUNGI )/VIRUSUL EPSTEIN BARR/CANDIDA/INTOXICAȚIA CU METALE GRELE ȘI ALTE TOXINE/METALELE GRELE/TOXINELE NEMETALICE/DETOXIFICAREA METALELOR GRELE ȘI A TOXINELOR DIN ORGANISM/ORGANISMELE MODIFICATE GENETIC ( OMG )/VACCINURILE ȘI MEDICAMENTELE/HRANA PROCESATĂ/STRESUL/GLANDELE SUPRARENALE/ALCOOLUL ȘI FUMATUL/OBEZITATEA ȘI LIPSA ACTIVITĂȚII FIZICE
 3. SEMNALE TIMPURII DE AVERTISMENT
 4. ANALIZELE CLASICE PENTRU DEPISTAREA CANCERULUI/PERICOLE DIN UMBRĂ : MAMOGRAFIILE, TESTELE PSA PENTRU BĂRBAȚI, TOMOGRAFIILE COMPUTERIZATE, RMN-URILE ȘI COLONOSCOPIILE
 5. ANALIZELE PENTRU DEPISTAREA CANCERULUI FĂRĂ ALTE REACȚII SECUNDARE/MARKERII TUMORILOR CANCERIGENE/ANALIZA SÂNGELUI PRIVIND PANELUL IMUNITAR : LEUCOCITELE ( GLOBULELE ALBE ), ERITROCITELE ( GLOBULELE ROȘII ), HEMOGLOBINA ȘI HEMATOCRITUL/TERMOGRAFIA/ANALIZA HOMOCISTEINEI DIN SÂNGE/TESTAREA AMAS/TESTAREA ONCOBLOT/ANALIZA DE SÂNGE DE ÎNALTĂ REZOLUȚIE/TESTAREA ȘI TERAPIA CU AJUTORUL BIOREZONANȚEI
 6. MECANISMUL FUNCȚIONĂRII CANCERULUI
 7. TERAPIILE CLASICE FOLOSITE ÎN TRATAMENTUL CANCERELOR : CHIMIOTERAPIA, RADIOTERAPIA ȘI INTERVENȚIILE CHIRURGICALE
 8. TIPURI DE CANCER /CANCERUL PULMONAR/CANCERUL COLORECTAL/CANCERUL DE STOMAC SAU CANCERUL GASTRIC/CANCERUL ESOFAGIAN/CANCERUL RENAL/CANCERUL PANCREATIC/CANCERUL SÂNGELUI : LEUCEMIA, LIMFOMUL ȘI MIELOMUL/CANCERUL MAMAR/CANCERUL DE PROSTATĂ/CANCERUL DE FICAT/METASTAZELE CANCERULUI
 9. TERAPIILE ALTERNATIVE / COMPLEMENTARE PENTRU COMBATEREA CANCERELOR :ÎNTĂRIREA SISTEMULUI IMUNITAR/ALIMENTE CARE HRĂNESC CANCERUL/APA/DETOXIFICAREA ORGANISMULUI/TERAPIA NUTRIȚIONALĂ ÎN COMBATEREA CANCERELOR :/SUCURILE RAW/FRUCTELE/LEGUMELE/GRĂSIMILE SATURATE/CIUPERCILE MEDICINALE/ALIMENTELE GERMINATE/NUCILE ȘI SEMINȚELE/PLANTELE MEDICINALE/CONDIMENTELE ȘI PLANTELE AROMATICE/BOSWELLIA
 10. REMEDII TRADIȚIONALE ANTICANCER
 11. CUM SE POT REMEDIA TRAUMELE EMOȚIONALE
 12. SUPLIMENTELE ALIMENTARE ÎN COMBATEREA CANCERULUI
 13. APITERAPIA ȘI PRODUSELE STUPULUI ÎN COMBATEREA CANCERULUI
 14. MIȘCAREA ÎN COMBATEREA CANCERULUI
 15. SOMNUL
 16. CÂNEPA – CANABISUL
 17. APA DE MARE ( PLASMA-QUINTON )
 18. ARTEMISIA ANNUA ( PELINIȚA )
 19. PETROLUL MEDICINAL
 20. MMS SAU CD ( DIOXIDUL DE CLOR )
 21. TERAPIA CU OXIGEN ( CAPSULA HIPERBARĂ )
 22. KEOPE-GPR
 23. ONCONUTRIȚIA – MENIURI PERSONALIZATE ANTICANCER

ÎN LOC DE ÎNCHEIERE

BIBLIOGRAFIE

”Ai pierdut bogăția? N-ai pierdut nimic!

Ai pierdut sănătatea? Ai pierdut ceva!

L-ai pierdut pe Dumnezeu?

 AI PIERDUT TOTUL!”

Pr. Ambrozie Iurasov

Mănăstirea Ivanovo – Rusia

 • Suportul de curs pentru ONCOTERAPIE – SPECIALIZARE ÎN TRATAREA CANCERULUI, este 100% original, fiind singurul curs din lume ce aduce informații de vârf, informații verificate despre terapiile atât de controversate în combaterea cancerului, fiind construit de trainerii noștri pentru cursanții MasterClass ce vor să se specializeze într-un domeniu încă tabu… al oncoterapiei, pentru oamenii bolnavi, dar și pentru publicul larg, toți cei care vor să fie sănătoși, fiind fascinați de acest domeniu încă neexplorat și neînțeles pe cât ar trebui.
 • Suportul de curs a stat la baza publicării cărții ”CANCERUL VĂZUT DIN CEALALTĂ PARTE”, carte vândută în peste 500 de exemplare în câteva zile pe circuit închis, carte ce a schimbat multe concepte și percepții, revoluționând practic medicina naturistă. Atât suportul de curs, cât și cartea, oferă cursanților și cititorilor o abordare holistică, o altfel de abordare, total diferită, extrem de complexă, cu informații de vârf despre : factorii majori ce contribuie la apariția cancerelor, semnalele timpurii de avertisment privind schimbările în mecanismul de funcționare al organismului, analizele clasice și cele de înaltă rezoluție privind depistarea cancerului etc.
 • Cuprinsul este extrem de bine structurat, cu informații facile, explicate pe înțelesul tuturor și abordează inclusiv mecanismul complicat de funcționare al celulelor tumorale, principalele tipuri de cancer și metastazele, adică extinderea tumorilor maligne în țesuturile și organele din jur.
 • Punctul forte al suportului de curs/cărții îl constituie capitolul destinat terapiilor complementare în tratamentul cancerului, întăririi sistemului imunitar, remediilor tradiționale anticancer etc.
 • La cererea cursanților noștri, dar și a cititorilor cărții, au fost abordate traumele emoționale, stresul, precum și limbajul codificat al emoțiilor, deoarece fiecare organ al corpului nostru răspunde, de obicei, la o anumită emoție.
 • Sunt analizate sub lupă onconutriția și meniurile personalizate anticancer, suplimentele alimentare din plante etc.
 • Capitole separate cu informații în premieră au și alte terapii complementare : terapia cu oxigen, apiterapia, apa de mare, MMS-ul, petrolul medicinal, KEOPE-GPR etc.
 • Cursul se finalizează la finalul modulului 3 printr-un examen online cu durata de 60 de minute, examen ce conține un număr de itemi din suportul de curs.

RECENZII CURS

             Pentru mine acest curs a însemnat SPERANȚA, speranța că mai există oameni devotați, cu foarte multă muncă și experiență în spate, dar, în același timp foarte modești, care chiar își doresc pentru semenii lor o viață mai frumoasă, sănătoasă, oferindu-le informații complete despre cum să obțină aceste lucruri.

       Am fost impresionată de modul plăcut de predare, de răbdarea domnilor profesori când erau întrerupți de întrebările noastre, ale cursanților, de felul în care încercau să explice cu cuvinte pe înțelesul tuturor, presărând de multe ori un umor natural, dându-mi o stare de relaxare și dorindu-mi să nu se mai termine cursul.

Vă mulțumesc pentru tot!

Fiscutean Cosmina – Târgu Mureș

O călătorie de o mie de pași începe mereu cu primul pas!

Primul pas a fost decizia de a pune în ordine capitolul sănătății!

Când decizi că vrei să faci ceva pentru sănătate, nu lași lucrurile să curgă la întâmplare!

Începi să realizezi că trebuie să faci ceva diferit, de impact, dacă vrei rezultate diferite!

Saltul cuantic au fost cunoștințele, conștientizările și toate momentele de  AHAAAA…  pe care le am primit!

O să mulțumesc Creatorului pentru această călătorie  alături de  oameni  minunați, frumoși și  valoroși deopotrivă!

Mă înclin cu respect, vă mulțumesc cu recunoștință pentru resursele valoroase pe care pas cu pas ni le-ați dăruit!

Vă mulțumesc pentru că sunteți artizanii tuturor alegerilor mele viitoare în legătură cu nutriția și cu toate consecințele bune care vor decurge din asta!

Mi-ați redat  bucuria de a trăi frumos și curat!

Cîrnat Carmen – Alba Iulia

Nimic nu-i întâmplător, așa cum nu a fost întâmplătoare recomandarea prietenilor.

”Boli care pot fi tratate și stopate” –  ăsta a fost gândul meu la început.

Dar a fost mult mai mult.

Am plecat efectiv de la zero și am obținut informații enorm de multe despre nutriție, despre detoxifiere, despre viruși, despre metale grele.

Dar finalul este esențial : profesori cu inima mare, care explică pe înțelesul tuturor, modești dar super de inteligenți și cu informații de ultima generație.

Dl profesor cu iubirea de părinți, cu revolta față de cei care-și văd doar interesul, cu argumente concrete și cu iubirea de Dumnezeu alături de marea Dna profesor, care împreună fac conexiuni între boală, simptome, alimentele pe care le consumă pacientul și sfaturi utile, pentru a merge pe drumul bun.

Ma înclin în fața voastră, domnilor profesori!

Gabriela Suciu – Iași

 Sărut mâna,

 Am intrat în sala de curs cu inima cât un purice, inducându-mi ideea că sunt tare, că fac față și că am tot dreptul să fiu acolo, dar mi-a pierit glasul când să cer foile de completat, tipic. Nu-i nimic, mergem mai departe. De la minut, la minut preconcepțiile mele în ceea ce privește cursul se demontau încet, dar sigur.

  Să vă amuz, eram pregătită pentru un grup de vreo 3 doamne ( poate și un domn îmbracat în etichete ) pe tocuri, cu părul ieșit din coafor, doar piele și os, susținând în vânt nasul ascuțit și o voce subțire, dar anemică. Eram pregătită de un amestec de înfumurare, știință și aroganță… dar voiam informația, pentru mine în primul rând, pentru familia mea, iar cândva poate și pentru pacienții mei. Ce am primit în schimb m-a șocat.

Aș fi vrut să le înșirui într-o ordine, dar le voi așeza aleatoriu… sinceritate, demnitate, omenie, cultură, știință, muncă, devotament, diplomație, răbdare, generozitate, modestie. Sunteți o echipă superbă, vă completați excepțional, atât prin asemănări, cât și prin  deosebiri. Mi-ați deschis perspectivele către o abordare a patologiei dacă nu inovativă, cu siguranță subestimată, și m-ați introdus pe un drum neglijat și insuficient exploatat de majoritatea, însă cu siguranță magic și magnific ( cu tot pleonasmul aferent ).

Mult peste ceea ce îmi puteam imagina a fost nivelul informației, diversitatea ei, aplicabilitatea și rezultatele. Însă, mai mult decât orice, în urma experienței acestor module am rămas cu un nou model în viață – un simbol al omului învățat, al trudei, al decenței și al compasiunii – vă mulțumesc!    

 Dacă mailul a fost prea lung, îmi cer scuze, însă am simțit nevoia să îmi pun amprenta… Nu știu cât de vizibil a fost, dar la ultimul modul  unde ne-am vazut față către față ”suprarenalele îmi erau suprasolicitate” – eram de nerecunoscut și nu vreau să rămâneți cu această percepție asupra mea.

Vă mulțumesc încă odată, vă stimez și vă admir!

Năstasă Teodora – Roman

Cu siguranță, nu voi putea exprima în câteva cuvinte imensa bucurie și recunoștința pe care o port în suflet pentru tot ce ne-ați împărtășit cu atâta generozitate, onestitate și profesionalism. Sunt profund impresionată de sinceritatea dumneavoastră, de sârguința și devotamentul neobosit pentru aflarea adevărului.

Pentru mine sunt cele mai prețioase învățături pe care le-am primit până acum, în această viață. Sunt convinsă că tot ce am învățat, mă va călăuzi tot restul vieții, iar în anumite situații ar putea să ne salveze viața mea și a celor apropiați. Așa ceva este de neprețuit!

Pentru toate acestea, vă mulțumesc din tot sufletul și cu lacrimi în ochi vă spun că regret nespus că s-a terminat.

Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă aibă în paza Sa!

Cu profundă recunoștință și respect!

Adriana Arsene – Iași

Avem nevoie  de dascăli ca DUMNEAVOASTRĂ care să ne ajute să ne cunoaștem, să ne descoperim, să depășim dificultățile.

Vă mulțumesc  pentru afectiunea și dăruirea necondiționată cu care ne-ați condus pe acest drum deloc ușor.

Vă aduc în dar cele mai sincere  felicitări pentru dedicarea și profesionalismul cu care  ne-ați  predat, învățat tainele acestei meserii.Vă doresc să purtați și în continuare cu cinste și demnitate onorificul titlu de  CEI MAI BUNI DASCĂLI !

Sunteți pentru mine, cu adevărat, ceea ce aveam nevoie….Intr-o lume în care  lucrurile derizorii și viețile mediocre ne copleșesc, mă plec în fața dumneavoastră, spunându-vă simplu, dar din toată inima : MULȚUMESC, DOMNILOR PROFESORI!

Pur și simplu sunt o norocoasă că am avut onoarea să învăț de la oameni ca dumneavoastră.

Se spune că în spatele  fiecărui bogat sau sărac, celebru sau nu, se află un dascăl. Iar primul dascăl care ne sculptează caracterul și sufletul este neîndoielnic, învățătorul. Dar acum pot să vă spun că dumneavoastră ați fost învățătorii noștri în  studiul nutriției! Cuvintele nu pot exprima recunoștința pe care o simt.

Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru noi!

Cu deosebită considerație pentru tot efortul și pasiunea depusă pentru noi.

Ioana Daniela Bucalău – Piatra Neamț

 

 

curs oncoterapieupmcadiploma upmca/verde