CUM ALEGEM CURSUL PE CARE IL DORIM ?

1. TIPUL  CURSULUI

Depinde  de ceea ce doriti dvs. sa practicati mai departe si de ceea ce va place mai mult si ati facut pana acum . Exemplu: daca ati facut fitness (adica la aparate ) inseamna ca va trebui sa va orientati catre cursurile de instructor fitness si personal trainer .

Daca va place muzica , socializarea , oamenii ,lucrul pe muzica si va plictiseste antrenamentul de aparate , e clar ca trebuie sa alegeti cursul de instructor aerobic-fitness , adica lucrul cu grupul de participanti pe muzica .

Daca nu ati facut nimic pana in prezent , ar fi bine sa participati alaturi de noi la niste clase de aerobic sa vedeti daca va place ( sunteti invitatii nostrii la Coliseum Gym str. Ghe.Petrascu nr. 3B , cu telefon inainte la 0721927863 si va spuneti numele pentru inregistrare ca invitat)

Este posibil sa va placa anumite clase , mai dinamice sau mai lente . Exista 5 mari specializari in aerobic : step , pilates, combat , cycling , aqua .

Trebuie sa vedeti ce anume va place ! Intrucat in acest domeniu artistic este foarte greu sa te pregatesti daca …nu iti place . Iar placutul tine de experienta trecuta din viata dvs. , calitatile motrice prezente ( multi clienti care au venit initial pentru pilates ,au constatat ca le place mai mult lucrul dinamic ?! ca se simteau mai bine , ca venind au evoluat etc..)

2.DIMENSIUNEA CURSULUI 

Este bine sa alegeti un curs care cuprinde minim 300h la aerobic intrucat intr-un timp scurt nu se pot forma calitatile motrice necesare predarii , astfel nu veti fi capabil sa va insusiti si nici sa va dezvoltati abilitatile de predare.

Ca sa nu fiti pacaliti in final ,intrebati la inceput cand va inscrieti ce numar de ore are cursul ? Autorizatiile pot arata la fel ,insa programa cursului sa difere complet si astfel sa te trezesti ca scrie 10,20,30,… inseamna nimic . Intr-o perioada atat de scurta nu poti invata iar de obicei cei care angajeaza se uita la numarul de ore al cursului . In afara ,un curs sub 300h calificare aerobic nu este luat in considerare. Si daca exista formatori care va ascund acest lucru ,inseamna ca de fapt vor sa va pacaleasca , sa va ia banii pentru nimic , sa va vinda de fapt produse , sa va scoata ochii cu un pix si un tricou iar cunostinte …pauza.

3.FORMATUL  CURSULUI 

Este foarte important CUM s-a creat acel curs , in urma carei pregatiri specializate si a carei experiente .Respectiv MASTERCLASS a elaborat toate cursurile in urma colaborarii cu 5 scoli din Europa si America , a 2 ani de training cu renumiti Presenteri mondiali si o experienta de 18 ani in domeniul de aerobic-fitness.

Fiecare curs are o programa de studiu ; solicitati acesta programa daca nu este afisata pe site , sa stiti ce anume veti invata .

4.PREGATIREA  TRAINERILOR

Pentru a putea face o diferenta ,vizionati video de pe Youtube si site , dati cautare numele trainerilor , priviti modul de predare (daca corespunde predarii internationale ale marilor presenteri). Mondial ,sistemul simetric bilateral este cotat TOPUL PREDARII in aerobic .

Cei care nu stiu sa predea asa nu pot fi condiderati prefesionisti in domeniu ci doar freestyleri (adica dupa ureche), chiar daca au participat la sute de conventii internationale , de fapt pregatirea lor se apropie de 0.Ei ii invata pe altii dar nu au facut nici un curs pentru ei ?! Daca credeti ca acest lucru se poate va spun ca nu . Nimeni nu poate da ceea ce nu are !

In lume exista presenteri care au profitat de situatii sau mutat in diverse tari ca sa nu mai plateasca organizatorii transportul , cu alte cuvinte sa fie mai ieftini pentru a putea fi invitati …si asftel sa dobindesca un CV care sa bata la ochi . Daca ii vom analiza ,vom constata cu usurinta ca le lipsesc cunostintele , ca nu au avut umilinta sa se duca sa invete !ci incerca sa-si impuna un stil personal de lucru care de fapt este depasit de 50ani si foarte freestylist. NU ai cum sa creezi cu adevarat decat dupe ce cunosti ceea ce exista pe piata !

Cei mai buni presenteri sunt aceea care stiu sa lucreze si cu incepatori , care sunt capabili sa-si adapteze stilul si metoda de predare la capacitatile lor , care stiu sa le dea cat pot ei sa duca, nicidecum aceea care spun ca nu predau   ore incepatoare …incep cu 300 participanti si termina cu 10.

Nu mai luam in discutie asa zisii formatori fara nici o pregatire in domeniu , va specificam ca Facultatea de Ed. fizica NU OFERA COMPETENTE pentru a preda aerobic profesionist.

Indiferent de cursul pe care il veti alege , veti constata ca la MASTERCLASS veti invata sa fiti cu adevarat INSTRUCTORI : sa va creati singuri clasele , coregrafiile , sa stapaniti metodele de predare , sa cunoasteti cu adevarat cum stau lucrurile , cum se fac lucrurile si sa deveniti voi insiva cei care le creeaza .

La cursurile Masterclass veti beneficia de ultimele noutati din domeniul aerobic si fitness cat si din activitatile conexe acestora. Staff-ul de Traineri Masterclass este format din Top Master Traineri Mondiali, ce au la activ peste 40 de cursuri de specializare in domeniu , fiecare.

5. CE  AU  CREAT PANA  IN PREZENT 

Va sfatuim sa va uitati la cei care au absolvit deja cursurile MASTERCLASS , sa vedeti cum lucreaza ! Sa vedeti modul de predare , coregrafiile pe care le creaza , cum s-au modificat dupa efectuarea cursurilor si cat de multumiti sunt de curs.

CAT SUNT DE APRECIATI  cei care au absolvit la MASTERCLASS !

Va asteptam cu drag sa alegeti sa fim IMPREUNA !

TOP INSTRUCTORII MASTERCLASS reprezinta unul din cele mai inalte standarde de calitate pentru cluburile la care activeaza. Peste Top Instructor este titlul de Presenter National , Presenter International si Master Trainer.

Pentru a fi un profesionist este necesar sa te pregatesti indrumat de profesionisti, ca sa poti afla toate secretele acestei meserii. Pentru a fi cat mai bun ai nevoie de informatii corecte, actualizate si antrenament profesionist.

Va invitam sa vizionati VIDEO  pe paginile site-ului si de pe pagina de facebook/masterclass si va veti convinge singuri referitor la ce inseamna profesionalism.

Cursurile noastre se adreseaza oricui doreste sa patrunda in tainele acestor discipline. Pentru a va inscrie este necesara completarea formularului online si plata unui avans minim de 300 de lei in [sws_custom_underline_hyperlinks link_type=”http://” link=”https://www.masterclass.ro/contact/” link_name=”contul Masterclass” line=”solid” border_width=”1″ space=”0″ text_color=”FF0000″ line_color=”666666″ bkgcolor=”EEEEEE” hover=”hover2″]contul Masterclass[/sws_custom_underline_hyperlinks]

Cursurile se pot fixa si in alte date decat cele specificate ca urmare a solicitarilor pentru un anumit curs .

PROGRAM  CURSURI 2014

IANUARIE 2014

4-5 ianuarie 2014 – Curs Specializare Step si Aerobic-Modul 2

11 – 12 ianuarie 2014 – Curs Calificare Instructor Aerobic-Fitness modul 1 – Incepere curs – Bucuresti

18-19 ianuarie 2014 Curs Specializare Tae Bo/Thai Combat – Modul 2 –Bucuresti

25-26 ianuarie 2014 – Curs Calificare Instructor Aerobic-Fitness modul 2 – Bucuresti

Februarie 2014

8 si 9 februarie 2014 Curs Calificare Instructor Aerobic-Fitness modul 3 – Bucuresti

8 si 9 februarie 2014Curs Tehnician Nutritionist, Specialist
Nutritie si Dieta Fitness – – Incepere curs – Bucuresti

15-16  februarie – Curs Calificare Instructor Fitness – Bucuresti – Incepere curs

15- 16 februarie 2014 –Curs Personal Trainer – Modul 1 – Bucuresti

22 – 23 februarie 2014 – Curs Calificare Instructor Aerobic-Fitnessmodul 4 – Bucuresti

MARTIE 2014

1- 2 martie 2014 – Curs Calificare Instructor Aerobic-Fitness modul 1 –
Bucuresti – incepere curs

8-9 martie –  Curs Tehnician Nutritionist, SpecialistNutritie si Dieta Fitness – – Incepere curs – CLUJ

15-16 martie-Curs Calificare Instructor Aerobic-Fitness modul 2 –Bucuresti

22-23 martie – Curs Specializare Step si Aerobic-Modul 1

29-30 martie-– Curs Specializare Tae Bo/Thai Combat – Modul 1 – Bucuresti

APRILIE 2014

5-6 aprilie –Curs Calificare Instructor Aerobic-Fitness modul 3 –
Bucuresti

12-13 aprilie – Curs Specializare Step si Aerobic-Modul 2

20 aprilie – Invierea Domnului

26-27 aprilie –Curs Calificare Instructor Aerobic-Fitness modul 4 –
Bucuresti

MAI 2014

3-4 mai –  Curs Specializare Tae Bo/Thai Combat – Modul 2 –Bucuresti

10-11 mai-Curs Calificare Instructor Aerobic-Fitness modul 5 si EXAMEN –
Bucuresti

17-18 mai- Curs Calificare Instructor Fitness – Bucuresti – Incepere curs

17-18 mai – Curs Personal Trainer – Modul 1 – Bucuresti

17-18 mai– Curs Tehnician Nutritionist, Specialist Nutritie si Dieta Fitness – – Incepere curs – Bucuresti

31 mai -1 iunie – Curs Calificare Instructor Aerobic-Fitness modul 1 –Bucuresti – incepere curs

IUNIE 2014

14-15 iunie – Curs Calificare Instructor Aerobic-Fitness modul 2 –

21-22 iunie – Curs Personal Trainer – Modul 2 – Bucuresti/CLUJ

21-22 iunie – Curs Calificare Instructor Fitness – Bucuresti – modul 2 si EXAMEN

28-29iunie – Curs Calificare Instructor Aerobic-Fitness modul 2 –CLUJ

28-29iunie – /Cluj

28-29iunie –  Curs Pilates – Modul 1 

IULIE 2014

5-6 iulie – Curs Calificare Instructor Aerobic-Fitness modul 3 Bucuresti

12-13 iulie – Curs Calificare Instructor Aerobic-Fitness modul 3 Cluj

19-20 iulie – Curs Calificare Instructor Aerobic-Fitness modul 3 Bucuresti

26-27 iulie –  Curs Calificare Instructor Aerobic-Fitness modul 4 – Cluj

AUGUST 2014

2-3 august- Curs Calificare Instructor Aerobic-Fitness modul 5 EXAMEN –

23-24 august –

30-31 august – Curs Specializare Step si Aerobic-Modul 1- CLUJ

SEPTEMBRIE 2014

6-7 Septembrie- Curs Specializare Tae Bo/Thai Combat – Modul 1 –Bucuresti

13-14 Septembrie –  Curs Indoor Cycling  – Modul 1 incepere curs

13-14 septembrie – Curs Personal Trainer – Modul 1 – Cluj

20-21 septembrie – Curs Tehnician Nutritionist, Specialist Nutritie si Dieta Fitness – – Incepere curs – CLUJ

20-21 septembrie – Curs Calificare Instructor Fitness – Cluj – Incepere curs

20-21 septembrie – Curs Specializare Tae Bo/Thai Combat – Modul 2 –Bucuresti

27-28 Septembrie- Curs Personal Trainer – Modul 1 – Bucuresti

27-28 septembrie– Curs Calificare Instructor Fitness – Bucuresti – Incepere curs

OCTOMBRIE 2014

4-5 octombrie –Curs Tehnician Nutritionist, Specialist Nutritie si Dieta Fitness – – Incepere curs – Bucuresti

4-5 octombrie – Curs Specializare Step si Aerobic-Modul 1

11-12 octombrie – Curs Calificare Instructor Aerobic-Fitness modul 1 –Bucuresti – incepere curs

11-12octombrieCurs Indoor Cycling  – Modul 1 incepere curs

25-26 octombrie- Curs Calificare Instructor Aerobic-Fitness modul 2

NOIEMBRIE 2014

1-2 noiembrie – Curs Specializare Step si Aerobic-Modul 1

1-2noiembrie – Curs Indoor Cycling  – Modul 1 incepere curs

8-9 noiembrie- Curs Calificare Instructor Aerobic-Fitness modul 1 CLUJ incepere curs

22-23 noiembrie – modul 2 CLUJ

29-30 noiembrie – Curs Calificare Instructor Aerobic-Fitness modul 4

DECEMBRIE 2014

6-7 decembrie –  Curs Specializare Step si Aerobic-Modul 1

13 – 14 decembrie – Curs Calificare Instructor Aerobic-Fitness modul 5 si EXAMEN

20-21 decembrie –

Inscrierile pentru cursuri se fac la Masterclass prin plata primei rate la Banca Raiffeisen, urmata de confirmarea pe mail a platii.

CONT Masterclass : RO 88 RZBR 0000 0600 1059 2858 Raiffeisen Bank cont in RON si se trimite mail de confirmare la office@masterclass.ro sau la telefon +40.721.927.863

Mapa cu acte trebuie sa contina:

– cerere de inscriere ( se completeaza in prima zi de curs )
– copie certificat nastere
– copie CI
– copie ultimul act de studiu
– chitanta taxa